- Konular
- 8,481
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 8,038
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 425
- MmoLira
- -109
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Öncelikle Merhaba arkadaşlar
Bildiğiniz üzere sunucuya tatil modu sistemi eklendi fakat bu sistemi tam anlamıyla bilmeyen arkadaşlarımız mevcut. Bu sistem ne işe yarar size onu göstereceğim.
Öncelikle ElyM2'nin sitesine giriş yapalım.
Arkadaşlar tatil modu hesabınızı tatile almanızı sağlayan sistemdir. Bir nevi hesabınızı kendiniz banlıyorsunuz ve belirlenen günü siz seçiyorsunuz. Diyelim ki acil işiniz çıktı ve bulunduğunuz yerde internet bulunmamakta bu sistem sayesinde hesabınızı güvenceye alabilirsiniz.
Hesabımı Nasıl Tatile Alabilirim?
Solda üst bölümde bulunan Giriş Yap'a tıklıyoruz , ardından hesabımıza giriş yapıyoruz.
Gördüğünüz gibi hesabımıza giriş yaptık hesap adımızın üzerine bir defa tıklayarak Kontrol Paneli'ne geliyoruz.
Karşımıza şöyle bir ekran gelecek Hesap İşlemlerin'e tıklıyoruz.
Burada ise Tatil Modun'a tıklıyoruz.
Karşımıza yukarıdaki gibi bir ekran gelecek burada hesabımıza bağlı şifremizi girmemiz istenecek ve kaç günlük tatil moduna alacağımız sorulucak. Kaç günlük tatil moduna almak istiyorsak onu seçip Aktif Et'e tıklıyoruz.
Gördüğünüz gibi hesaba kayıtlı maile girmemiz istendi , giriş yapalım.
Gördüğünüz gibi mailemize bir mail gelmiş ( ben daha önce istekte bulunduğum için yenisini sildim eskiyi gösteriyorum.) linki açalım.
Burada yapmamız gereken Tatil modu onay sayfasının karşısındaki linki yeni sekmede açmak böylece tatil modunu onaylamış oluruz , hepsi bu kadar arkadaşlar. (Alıntı değildir.)
Bildiğiniz üzere sunucuya tatil modu sistemi eklendi fakat bu sistemi tam anlamıyla bilmeyen arkadaşlarımız mevcut. Bu sistem ne işe yarar size onu göstereceğim.
Öncelikle ElyM2'nin sitesine giriş yapalım.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
adresinden giriş yapabiliriz.Tatil Modu Ne İşe Yarar?
Arkadaşlar tatil modu hesabınızı tatile almanızı sağlayan sistemdir. Bir nevi hesabınızı kendiniz banlıyorsunuz ve belirlenen günü siz seçiyorsunuz. Diyelim ki acil işiniz çıktı ve bulunduğunuz yerde internet bulunmamakta bu sistem sayesinde hesabınızı güvenceye alabilirsiniz.
Peki ama hesabımı tatile aldım geri açabilir miyim?
Arkadaşlar hesabınızı tatile aldıysanız geri açamazsınız çünkü işlemin geri dönüşü yok.
Arkadaşlar hesabınızı tatile aldıysanız geri açamazsınız çünkü işlemin geri dönüşü yok.
Hesabımı Nasıl Tatile Alabilirim?
Solda üst bölümde bulunan Giriş Yap'a tıklıyoruz , ardından hesabımıza giriş yapıyoruz.
Gördüğünüz gibi hesabımıza giriş yaptık hesap adımızın üzerine bir defa tıklayarak Kontrol Paneli'ne geliyoruz.
Karşımıza şöyle bir ekran gelecek Hesap İşlemlerin'e tıklıyoruz.
Burada ise Tatil Modun'a tıklıyoruz.
Karşımıza yukarıdaki gibi bir ekran gelecek burada hesabımıza bağlı şifremizi girmemiz istenecek ve kaç günlük tatil moduna alacağımız sorulucak. Kaç günlük tatil moduna almak istiyorsak onu seçip Aktif Et'e tıklıyoruz.
Gördüğünüz gibi hesaba kayıtlı maile girmemiz istendi , giriş yapalım.
Gördüğünüz gibi mailemize bir mail gelmiş ( ben daha önce istekte bulunduğum için yenisini sildim eskiyi gösteriyorum.) linki açalım.
Burada yapmamız gereken Tatil modu onay sayfasının karşısındaki linki yeni sekmede açmak böylece tatil modunu onaylamış oluruz , hepsi bu kadar arkadaşlar. (Alıntı değildir.)
Son düzenleme:
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 1 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 24
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Süper olmuş
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 57
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 29
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
güzel olmus elıne saglık
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)