HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Servere yıne ne oluyor kardesım ya. dalgamı gecıyonuz.
Duyurular kısmında bu gün biyolog araştırma görevleri hakkında bir çalışma yapılacağı söylenmişti. Fakat bir saat verilmemişti. Bu bakımda o sorunu halledecekler. Aşağıdaki linke tıkayarak gerekli açıklamalara ve yapmamız gerekenlere ulaşabilirsin.
Duyuru için buraya tıklayınız.
iyide kardeş bu dün olan bır konuydu. dün aksam server kapandı zaten bugun hıc bır acıklama yapılmadı..Duyurular kısmında bu gün biyolog araştırma görevleri hakkında bir çalışma yapılacağı söylenmişti. Fakat bir saat verilmemişti. Bu bakımda o sorunu halledecekler. Aşağıdaki linke tıkayarak gerekli açıklamalara ve yapmamız gerekenlere ulaşabilirsin.
Her şeye tepki göstermekten vazgeçin artık kardeşim. Adam uğraşsa suç, uğraşmasa suç. Bu gece yapılacak demişti işte.
hanı nerde söyledı kardeş Bana gosterırmısın.? hıc bır acıklanma yapılmadı. hadı onuda geçtım server acıldı bıttı gıttı konu sen nıye tekrar ustelıyorsun kı sımdı.? Ayrıca ben herşeye tepkı gostermıyorum. uğraşsın ugrasmasın demıyorumda en azından Bakım olucagını söylıye bılırdı Tam savaşın ortasında Server bakıma gırdı Oyun zevkımız Kursagımızda kaldı..Her şeye tepki göstermekten vazgeçin artık kardeşim. Adam uğraşsa suç, uğraşmasa suç. Bu gece yapılacak demişti işte.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)