- Konular
- 579
- Online süresi
- 2h 17m
- Reaksiyon Skoru
- 422
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 229
- MmoLira
- 47
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Gelmesin. Nedense hep ban yiyen kişiler böyle konular açıyor. Arkadaş ban yiyorsan vardır bi sebebi adam akıllı uslu durdunuzda yönetim gelip bu adam çok uslu duruyor diye mi banladı. Kesinlikle gelmesin. Aynı şekil ben banlı olsaydım, yine gelmesin derdim çünkü kaç kere ban affı oldu akıllanmayan adamlar akıllanmıyor zorlamanın anlamı yok her seferinde online sayısını bahane gösterip yaz geliyor diyip ban affı isteyen üyeler var. İlla geleceksede 2 den fazla ban yiyen hesaplar açılmasın, dediğim gibi zorla adam gibi oynamayı öğretcek değil size yönetim, oynamayı bilmiyorsanız uzaklaştırılsınız.
Dipnot: Konu yanlış yerde, kuralları takip edin. Bari konuya herhangi resim ekleseydin oyunla alakalı.
Dipnot: Konu yanlış yerde, kuralları takip edin. Bari konuya herhangi resim ekleseydin oyunla alakalı.
Son düzenleme:
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 57
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 29
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ban yemeyen adamlar gelsin demişin sizden biri ban yese 100 tane konu acarsınız forma kardeş kaç senedir gelmiyor bu ban affı bırakta gelsın ınsanlar oynamaya yönelsın (yönetime yalaka aranıyor katılmak ıster mısın?)
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 3 Ay
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
- Kardeşim katılıyorum
- ( KATILIR..... )

- Konular
- 579
- Online süresi
- 2h 17m
- Reaksiyon Skoru
- 422
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 229
- MmoLira
- 47
- DevLira
- 0
oynamaya çok meraklıysan git yeni çar aç yönetime yalaka aranıyorsa başvuru yap banın açılır belki buralarda post kirliliği yapmazsınban yemeyen adamlar gelsin demişin sizden biri ban yese 100 tane konu acarsınız forma kardeş kaç senedir gelmiyor bu ban affı bırakta gelsın ınsanlar oynamaya yönelsın (yönetime yalaka aranıyor katılmak ıster mısın?)
- Konular
- 4,839
- Online süresi
- 22m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 2,558
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 402
- MmoLira
- -117
- DevLira
- 0
ban yemeyen adamlar gelsin demişin sizden biri ban yese 100 tane konu acarsınız forma kardeş kaç senedir gelmiyor bu ban affı bırakta gelsın ınsanlar oynamaya yönelsın (yönetime yalaka aranıyor katılmak ıster mısın?)
Bizden birisi uzun süreli ban yemiyor dolayısıyla 100 tane ban affı gelsin gibi konular açma gereğide duymuyoruz hangi tarafta problem olduğu belli oluyor
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)