Ban affını şu sekılde kendımce dogru buluyorum. Hakaretten mesela acılabılır af olabılır . Ama örneğin adam serveri dolandırıp gıtmıstır . Bu sekılde olanların acılması Oyun ıcerısınde problem yaratabilir. Hakaretten olanlarda hakaretine göre degerlendırılerek acılabılır . Benım görüşüm budur.
# Ban affını destekliyorum demiyorum.
# Ama oyun içerisinde rekabet için Şartlar değerlendirilerek hakaretse af olabılır. vurgunsa Ömür boyu beklesin. Örneklerim kendımce dusuncelerım bunlardı.
İyi forumlar.

# Ama oyun içerisinde rekabet için Şartlar değerlendirilerek hakaretse af olabılır. vurgunsa Ömür boyu beklesin. Örneklerim kendımce dusuncelerım bunlardı.
İyi forumlar.

Hakaretten Uzun Süre Ban Yiyen Varmı ?Ban affını şu sekılde kendımce dogru buluyorum. Hakaretten mesela acılabılır af olabılır . Ama örneğin adam serveri dolandırıp gıtmıstır . Bu sekılde olanların acılması Oyun ıcerısınde problem yaratabilir. Hakaretten olanlarda hakaretine göre degerlendırılerek acılabılır . Benım görüşüm budur.
İyi forumlar.
![]()
Hesabı Sunuculardan Süresiz Olarak Uzaklaştırılan Oyuncular tanıyorum. [ Hakaretten ]
Hakaretten Uzun Süre Ban Yiyen Varmı ?
Zaten Anket Sonuçları Yöneticiler Tarafından Değerlendirilirse Şayet Diğer Ban Affalarındaki Gibi Değerlendirme Yapılır .Ban affını şu sekılde kendımce dogru buluyorum. Hakaretten mesela acılabılır af olabılır . Ama örneğin adam serveri dolandırıp gıtmıstır . Bu sekılde olanların acılması Oyun ıcerısınde problem yaratabilir. Hakaretten olanlarda hakaretine göre degerlendırılerek acılabılır . Benım görüşüm budur.
İyi forumlar.
![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)