- Konular
- 20
- Reaksiyon Skoru
- 63
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 9 Ay
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Vedamız biraz uzun olucakherkese iyi forumlar uzun süredir oyuna giremiyorum zaten iş gereği . Veda konusu açmanın zamanı geldiğini düşündüm herkes hakkını helal etsin oyunda pek çok arkadaşlıklar edindim eski veya yeni şuan aramız iyi veya kötüde olsa hatamız varsa herhangi birinin kalbini kırdıysak oyun için özür dilerim şahsen kendi adıma.önceden oyuna fazla kapılıp o heyecanla kalp kırmışlığım fazla olmuştur kendimi biliyorum
oyunda olan hesaplarım sadece kendime ait değildir ahmet,yücel ve bana aittir ben genelde aktif olsamda üçümüzündür üçümüzde bıraktık sayılır dostluklar arkadaşlıklar tabi ki devam edicektir bugüne kadar çok eğlenceli güzel vakitler geçirdik oyunda türkayada teşekkür ederim pek çok problemimizde yardımcı olmaya çalıştı elinden geldiği kadarıyla .
Kuzenler
Qarizma-Redfenix (alp,batuhan)aşşağı yukarı şuan oyunda en eski tanıdığım arkadaşlardır oyun için kırmışlığımız vardır birbirimizi öncelikle size yardımlarınızdan arkadaşlıklarınızdan dolayı teşekkür ederim
Sharkql (barış) barışla tanışıklığımız da eskidir farklı sunucularda oynasakta birbirimizi tanırdık muhabbetimiz vardı sonradan iyice samimi olduk aynı şekilde oyun için birbirimizi kırmışlığımız vardır sanada teşekkür ederim sohbetin arkadaşlığından dolayı
Evandros (kaan)
Kaan tanıdığımdan beri kızdıkca bağırıp söylensem de hiç tartışmadığımız ciddi bi olaya cevirmediğimiz kardeşimdir karakterli ve samimi bi kardeşimdir oyundan çok oyun dışında muhabbetimiz devam eder
Sinstar
Çok eskiye dayanmaz ama çok sevdiğim muhabbetine doyum olmayan kardeşimdir adı geçmezse kulaklarımı çınlatır diye düşünüyorum
Leo
Hasan kardeşimlede aynı şekilde çok eskiye dayanmasada güzel sohbet muhabbeti vardır .bir turnuva maceramız var ki hiç anlatmayayım
Rexaphin
Buraklada oyun için bozuşmuştur aramız kendisi düzgün insandır ama severim kusurumuza bakmasın varsa bi kusurumuz.
Nescafe (onur)
Herkesle olduğu gibi onurlada bir nevi oyun için sorunumuz olmuştur onun için aramız bozulmuştur çok eski sevdiğim bir arkadaşımdır fazla anımız vardır kusurumuza bakmasın.
Sheqildark
Gizemli güzel insan kardeşim benim
Despina
Nisa arkadaşımızla saçma sapan gereksiz konulara yine oyun için kalp kırmışızdır oda kusurumuza bakmasın
Eros
Eski iyi bir dosttu iyi insandır oyun için kalp kırmaya gelinmez
Lonnely
Emreydi sanırım isim muhabbetimiz tanışmışlığımız yoktur ama oyun içindeki atışmalarımız meşhurduryani öyleydi. Güzel rekabetti dostum kalp kırdıysak kusurumuza bakma
Akla gelenleri yazdım daha yazıcak insan çoktu yazdıkca isimleri diğerleri akılda kalmadı kusura bakmayın herkese karşı hatamız olduysa oyun için affola herkese iyi oyunlar güzel rekabetler hiç konuşmadıklarım öncelikli yazdım ki kimseyle kırgın kaybolmayalım oyun için kalp kırmaya değmez kırmışızdır aklımız ermemiştir onun için kusurumuzada bakmayın ben şahsi adıma özür dilerim kırdığım herkesten utanıcak gocunulucak bir durum yok gerektiğinde özür dilemekte gerekir herkes allaha emanet olsun nadirde olsa forumda aktif olucam![]()
Oyunda sinirlerimizin, gerginliğimizin olduğu çok şey yaşadık bazen düşmanken dost olduk bitirim 2li şeklinde, bazen dost iken düşman olduk bazı arkadaşların dediği gibi tercihlerimizden dolayı. Burası bir oyun sonuçta rekabetin hırsın üst düzey olabiliyor ve bundan dolayı yapılmayacak şeyler yapılabiliyoruz. Bunların hepsi eskide kaldı tabiki. Dediğin gibi birbirimizi çok eski tanıyoruz birleşim ( Arkadia ) zamanınndan buyana ve sadece oyun ile kalmayıp arkadaşlığımız, birçok anımız vs herşeyimiz vardır. 3 İnsan dışında kimse ile bir kırgınlığım düşmanlığım olmadığı için kusura bakılacak birşey de yok oyundur sonuçta . Gerçek hayatında başarı ve mutluluk dilerim herşeyin istediğin gibi olur . Ulaşmak istersen nerden ulaşacağını biliyorsun .
- Konular
- 34
- Reaksiyon Skoru
- 128
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 6 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 80
- MmoLira
- 9
- DevLira
- 0
Yemek kolay başka planlar vardı onlara öncelik tanıyalımHayatında başarılarının devamını diliyorum Mutlu bir gelecege adım atacaksın eşinle birlikte Davet buyurursan bizede gelip takımızı takmak düşer Bayram sonrası bursadayım Kapını açarsan bi yemegini yeriz. SELAMETLE. alicim

- Konular
- 97
- Reaksiyon Skoru
- 107
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yolun açık olsun Ali Allah'a emanetsin oyunda saygı duyduğum nadir insanlardansin
- Konular
- 34
- Reaksiyon Skoru
- 128
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 6 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 80
- MmoLira
- 9
- DevLira
- 0
Oyunda sinirlerimizin, gerginliğimizin olduğu çok şey yaşadık bazen düşmanken dost olduk bitirim 2li şeklinde, bazen dost iken düşman olduk bazı arkadaşların dediği gibi tercihlerimizden dolayı. Burası bir oyun sonuçta rekabetin hırsın üst düzey olabiliyor ve bundan dolayı yapılmayacak şeyler yapılabiliyoruz. Bunların hepsi eskide kaldı tabiki. Dediğin gibi birbirimizi çok eski tanıyoruz birleşim ( Arkadia ) zamanınndan buyana ve sadece oyun ile kalmayıp arkadaşlığımız, birçok anımız vs herşeyimiz vardır. 3 İnsan dışında kimse ile bir kırgınlığım düşmanlığım olmadığı için kusura bakılacak birşey de yok oyundur sonuçta . Gerçek hayatında başarı ve mutluluk dilerim herşeyin istediğin gibi olur . Ulaşmak istersen nerden ulaşacağını biliyorsun .
Eyvallah onurum teşekkür ederim güzel dileklerin için
Sağolasın kardeşim benimYolun açık olsun Ali Allah'a emanetsin oyunda saygı duyduğum nadir insanlardansin
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)