Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cervantes (Ali) Veda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Arthasss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Arthasss

Level 4
TM Üye
Konular
34
Reaksiyon Skoru
128
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 6 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
80
MmoLira
9
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Vedamız biraz uzun olucak :) herkese iyi forumlar uzun süredir oyuna giremiyorum zaten iş gereği . Veda konusu açmanın zamanı geldiğini düşündüm herkes hakkını helal etsin oyunda pek çok arkadaşlıklar edindim eski veya yeni şuan aramız iyi veya kötüde olsa hatamız varsa herhangi birinin kalbini kırdıysak oyun için özür dilerim şahsen kendi adıma.önceden oyuna fazla kapılıp o heyecanla kalp kırmışlığım fazla olmuştur kendimi biliyorum :) oyunda olan hesaplarım sadece kendime ait değildir ahmet,yücel ve bana aittir ben genelde aktif olsamda üçümüzündür üçümüzde bıraktık sayılır dostluklar arkadaşlıklar tabi ki devam edicektir bugüne kadar çok eğlenceli güzel vakitler geçirdik oyunda türkayada teşekkür ederim pek çok problemimizde yardımcı olmaya çalıştı elinden geldiği kadarıyla .
Kuzenler
Qarizma-Redfenix (alp,batuhan) :) aşşağı yukarı şuan oyunda en eski tanıdığım arkadaşlardır oyun için kırmışlığımız vardır birbirimizi öncelikle size yardımlarınızdan arkadaşlıklarınızdan dolayı teşekkür ederim

Sharkql (barış) barışla tanışıklığımız da eskidir farklı sunucularda oynasakta birbirimizi tanırdık muhabbetimiz vardı sonradan iyice samimi olduk aynı şekilde oyun için birbirimizi kırmışlığımız vardır sanada teşekkür ederim sohbetin arkadaşlığından dolayı

Evandros (kaan)
Kaan tanıdığımdan beri kızdıkca bağırıp söylensem de hiç tartışmadığımız ciddi bi olaya cevirmediğimiz kardeşimdir karakterli ve samimi bi kardeşimdir oyundan çok oyun dışında muhabbetimiz devam eder :)

Sinstar
Çok eskiye dayanmaz ama çok sevdiğim muhabbetine doyum olmayan kardeşimdir adı geçmezse kulaklarımı çınlatır diye düşünüyorum :(

Leo
Hasan kardeşimlede aynı şekilde çok eskiye dayanmasada güzel sohbet muhabbeti vardır .bir turnuva maceramız var ki hiç anlatmayayım :D

Rexaphin
Buraklada oyun için bozuşmuştur aramız kendisi düzgün insandır ama severim kusurumuza bakmasın varsa bi kusurumuz.

Nescafe (onur)
Herkesle olduğu gibi onurlada bir nevi oyun için sorunumuz olmuştur onun için aramız bozulmuştur çok eski sevdiğim bir arkadaşımdır fazla anımız vardır kusurumuza bakmasın.

Sheqildark
Gizemli güzel insan kardeşim benim :D

Despina
Nisa arkadaşımızla saçma sapan gereksiz konulara yine oyun için kalp kırmışızdır oda kusurumuza bakmasın

Eros
Eski iyi bir dosttu iyi insandır oyun için kalp kırmaya gelinmez ;)

Lonnely
Emreydi sanırım isim muhabbetimiz tanışmışlığımız yoktur ama oyun içindeki atışmalarımız meşhurdur :D yani öyleydi. Güzel rekabetti dostum kalp kırdıysak kusurumuza bakma

Akla gelenleri yazdım daha yazıcak insan çoktu yazdıkca isimleri diğerleri akılda kalmadı kusura bakmayın herkese karşı hatamız olduysa oyun için affola herkese iyi oyunlar güzel rekabetler hiç konuşmadıklarım öncelikli yazdım ki kimseyle kırgın kaybolmayalım oyun için kalp kırmaya değmez kırmışızdır aklımız ermemiştir onun için kusurumuzada bakmayın ben şahsi adıma özür dilerim kırdığım herkesten utanıcak gocunulucak bir durum yok gerektiğinde özür dilemekte gerekir herkes allaha emanet olsun nadirde olsa forumda aktif olucam :)

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

oyuna biraz ara verıyoruz. ali kardeşimle. oyun ıcın kalbını kırdıgım tum arkadaşlar kusura bakmasın. rekabeti biraz abartmış olabılırız herkes kendıne iyi baksın. herkese basarılar. kısa bir süreligine ara verıyoruz. yakın zamanda gorusmek uzere ;)
Sağolasın yakup dediğim gibi yazdıkca isimler unutuldu akılda kalmadı sende kendine dikkat et seninlede konuşmuşluğumuz yomtur aksine sorunlarımız olmuştr vaktinde sende kusurumuza bakma iyi oyunlar hepinize :)
Adımı goremedım ama :D Hayatında başarılar alim Senınle degılde yuco ıle samimiyiz .
Hatrı sayılır oyunculardansın.
Kendine dikkat et . Seviliyosun :(

oyuna biraz ara verıyoruz. ali kardeşimle. oyun ıcın kalbını kırdıgım tum arkadaşlar kusura bakmasın. rekabeti biraz abartmış olabılırız herkes kendıne iyi baksın. herkese basarılar. kısa bir süreligine ara verıyoruz. yakın zamanda gorusmek uzere ;)

Sağolasın yakup dediğim gibi yazdıkca isimler unutuldu akılda kalmadı sende kendine dikkat et seninlede konuşmuşluğumuz yomtur aksine sorunlarımız olmuştr vaktinde sende kusurumuza bakma iyi oyunlar hepinize :)

En Kısa zamanda Dönmeniz Dileğiyle yucom ozletme kendini o_O:(

Sıkıntı yok o İşin makarası En kısa zamanda bekliyoruz. Oyun burası Anlık tartısmalar her zaman Oluyor :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri