Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Tüm Photoshop DersLerim!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hakan811
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

TİTREK HOPARLOR

Gene Çok güzeL bir Çalışmayla karşınızdayım. Bu sefer Hoparlör Titretecez :13:

1) Kendimize Titreştireceğimiz Bir Hoparlör seçiyoruz.bn alttakini seçtim.

2) Daha sonra Eliptical Maarque TooL aracı ile (M) ile Aşagıdaki Resimdeki gibi olan Yeri Seçiyoruz.

3) CTRL+C , CTRL+V kombiasyonu ile seçtiğimiz alanın yeni bir layerini oluşturuyoruz.

4) oluşturdugumuz layerimize Filter > Blur > Guassian Blur Effectimizi Alttaki REsimdeki Gibi Radius Değeri 2 oLacak Şekilde Giriyoruz.

5) yukarıdaki işlemde Sonra Görüntü aşagıdaki gibi olacaktır.

6) Daha Sonra İmage Ready Programıza Geçecez Bunun için SHIFT+CTRL+N (Photoshop7de) SHIFT+CTRL+M(CS2 de) Kombinasyonlarını kullanabiliriz.

7) daha sonra burada animation penceremize gelerek alttaki Dosya gibi olan ilmece tıklıyoruz (Çöp kutusunun yanında). tıkladıktan sonra Yeni bir Animate layeri oluşacaktır. yanlız bunu yaparken diğer layerimizi layer penceremizden yanındaki göz işaretine tıklayarak gizliyoruz (Blur uyguladıgımız layer)

8) oluşan bu yeni layere gene Animate penceremizde altta bulunan 4lü dizilmiş top gibi olan ilmece (Tween) tılıyoruz ve orada bulunan kısma 10 değerimizi veriyoruz.

9) Daha sonra Çift sayılı animate layerlerimizde Diğer Layerimizi (Blur Uyguladıgımız) Görünür hale getiriyoruz ve 0,2 sn. effectini veriyoruz.

10) Tek sayılı olan layerlerimize ise 0,1 Sn effectimizi veriyoruz. ve işlemimiz bitmiş oluyor.

11) ewet sonuç alttaki gibi olmalıdır.

YAGLI BOYA RESİM

1) ilk Once Kendimize Bir Resim Seçiyoruz Ben Alttakini Seçtim

2) Daha Sonra Layer Penceremizden Background Yazan Layerimze sağ tıklıyoruz ve duplicate layer diyoruz

3) Yeni Layerimizi FiLter > Stylize > Find Edges Effectimizi uyguluyoruz ve ok diyoruz.goruntu aşagıdaki gibi olmalı :

4) Daha sonra Backgroundumuza donuyoruz ve Filter > Blur > Glassian BLur effectimizi 2 değerini girerek uyguluyoruz

5) Üstteki Layerimize Gelerek Layer penceresinin uzerindeki yeri overLay olarak değiştiriyoruz. Örnek :

6) Bu işLemden Sonra CRTL +E Komuduyla iki resmimizi Birileştiriyoruz Ve sonuç :

YILDIRIM YAPIMI

1) 400 x 300 piksel değerinde bir yeni dokuman açıyoruz.

2) D harfine basarak renkleri eski haline getiriyoruz.

3) Graident TooL Aracı ile (G) mausemizi Resmimizin üzerinde Sağdan Sola Dogru sürüklüyoruz. örnek:

4) daha Sonra Filter > Render > Difference Clouds Effecktimizi uyuluyoruz. örnek aşagıdaki gibi olmalı

5) Image > Adjustments > İnvert uyguluyoruz. Örnek:

6) İmage > Adjustments > LeveLs Bölümündeki Ayarı aşagıdaki resimdeki gibi ayarlıyoruz.

7) İmage > Adjustments > Hue/Saturation (CTRL+U) ayarımızı aşagıdaki resimdeki gibi uyguluyoruz.

8) Sonuç Aşagıdaki gibi olmalıdır.

Teşekkür ederim. Güzel bir ders demi ?
Yorumlarınızı bekliyorum.

vermiştim kilit ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri