Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Lycan Anketi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shorty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 126
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K

Lycan aktif edilsin mi? (Oy vermeden önce aşağıdaki açıklamayı okuyun)

• Kullanılan toplam oy
    203
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Yapılan yeniliklerin amacının oyuncuyu oyuna bağlamak olduğunun altını çiziyorum. Zarkonda Keith sunucusundan daha sonra açıldığını düşünürsek Zarkon' da herşeyini yapmış savunmalarını dizmiş ve sadece oyunda savaşlara katılan kişiler var. Bu demektir ki Keith de de tüm karakterlere karşı savunmalarını dizdiler ve oturuyorlar. Oyunda uğraşılacak zaman geçirilecek amaçlar olduğu sürece aktif online sayısı her zaman canlı kalacaktır. Örneğin Zarkon sunucusunda yetkililer ilgisizdi evet ama bu ilgisizlikle de çoğu kişi onlineydi. Yani aktif oyuncu vardı ve canlı ticaret dönüyordu. Ne zaman herkes itemlerini yaptı levelini kasıp biyoloğunu bitirdi aktif online sayısını kaybettik. Bu bir gerçek. Oyuncuya yeni uğraşlar ve çabalamalar verilmediği sürece de biz bu döngüyü sürekli yaşayacağız. O kadar Türk serveri diyorsunuz. Türk serverinda da yenilikler gelmesin bakalım online durumu ne olacak ? Lütfen niye setleri bozalım filan diye bahaneler üretmeyin. Açık açık BEN UĞRAŞMAK İSTEMİYORUM DAHA deyin bizde laflarınızdan bunları cımbız ile çekmek zorunda kalmayalım.
Düzenleme: Ayrıca 1 Yılda tekrardan item dizemeyen oyuncular varsa da onlar zaten ne sunucudaki yenilikleri takip ediyorlar ne de bir şeyler için daha çabalamak istemeyen kişilerdir.

Mesajını yeni gördüm bu konu oyuna yenilik gelsin mi gelmesin mi konusu değil lycan karakteri gelsin mi gelmesin mi herkes düşüncesini yazsın tartışalım konusu.Benim düşüncemde 1 yıl sonra bu karakterin efsunları lycan sav pençe sav kanamaya karşı koyma olacaksa keith gibi editli bir serverda tek itemde büyü hızı,kritik ya da herhangi bir karakter sav olmasının bile çok büyük bir önemi varken lycan karakteri için savunma efsunu eklemek için kritikten mi kessem büyü hızından mı kessem yoksa savunmamı mı düşürsem gibi uzun düşünce ve hesaplamalara neden olur.Ben bunu beta sunucusunda da denedim keithe göre kritik büyü hızı oranların ciddi oranda düşüyor örneğin biyologtanda 10 lycan sav verdiğini düşünürsek 6 iteme lycan sav eklemen ve biyoloğun verdiği 10 lycan savunmayla 100 anca oluyor savunman.Buna alternatif olarak 1800 hp veren safir bilezik yerine 10 lycan savunma veren bilezik kullandığımı düşünürsek lycan sav bulunan item sayısını 5' e düşürürsem savunmam 95 olur.Güç yüzüklerinide hesaba kattığımızda 40 lycan sav oluyor bu da lycan sav bulunan item sayısının 4'e düşmesi demek.Sonuç olarak 4 iteminden kritik,büyü hızı ya da herhangi bir karakter savı çıkartmak zorunda kalıyorsun.Mantıken setinden memnun bir oyuncu 4 iteminin efsununu tek bir karakter için değiştirmek istemez.Zarkon sunucusunu Keith sunucusuyla kıyaslamanda doğru olmaz.Yazımın başında da dediğim gibi ben yenileğe karşı değilim diğer güncellemelerle ilgili bir şikayetimde yok pet sisteminin gelmesinide istiyordum zaten.Benim isteğim eğer setlerdeki bu bozulmaya çözüm bulunamayacaksa karakterin sunucuya gelmemesi yönünde.Dikkatli okuyup bahsi geçen sunucuyla başka bir sunucuyu kıyaslamazsanız sevinirim :)

7 yıldır oynayan bir oyuncu olarak gelmemesinden yanayım. Keith gibi uzun süreli bir serverda her sey oturmuşken tekrar bir karakter için tüm setler eşyalar yeniden gözden geçirilmesi gerekicek. Keithdeki oyuncularin çoğu eski oyuncu olduğu için böyle bir yenilik keith için eksi olur. Yeni oyuncular eşit sartlarda başlamak isteyebilir ancak bu yeni server için düzenlenmeli. 1 yil konusunda ise oyuna ara verip geldiğimizde yine bu eşya savunma sıkıntısı olucak, o yüzden benim görüşüm gelmemesi yönünde.

Gelsin gelsin kaçıncı yüz yıldayız efsun eşitleme mantıklı geçerlii

Öncelikle merhaba şunu belirtelim ki serverdeki bir çok sorunun giderilmesi Lycan karakterinin şuanlık gelmesinden veya gelmemesinden daha önemli gibi. Lycan karakterini beta sunucusunda bir çok kez test etme imkanı bulmuştuk. Görünüş açısından gerçekten güzel karakter fakat sunuculara eklenmemeli diye düşünüyorum. Sebebi ise bir çok kişinin sunucuyu bırakmasına sebebiyet verebilir. Oyun yönetimi illaki bir hal çaresini düşünmüştür bu yolun ama bir kaç oyuncu ortalığı yine her zaman olduğu gibi velveleye verecektir. Şuanlık gelmemeli diye düşünüyorum.

Anket sonucuna bakılırsa kimse en baştan efsun dizmek istemiyor gibi :) Halledilecek onca sorun varken (1 2 3) ve bu sorunları bildirmemize rağmen, bu sorunları çözmek yerine bu tarz yenilikler yapmak.. Artık anlam veremiyorum bu belirtilen sorunları çözmek bu kadar zor mu ? Şu oyunu oynamış yeterince bilgisi olan birine verin yetkiyi 3 güne bilemedim 1 haftaya çözer bu sorunları. Biz aylardır bekliyoruz ki buga fix gelsin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri