- Konular
- 44
- Reaksiyon Skoru
- 297
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 125
- MmoLira
- 112
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Uluslararası hukukta lisans ve telif hakkı diye bölümler mevcut. Şu anda firmanın bu oyunun lisansını kendi elinde barındırdığı açık ve net. Şu anda yazdığınız yazıyı saçma buluyorum, çünkü Metin2 Türkiye kendi başına firma bünyesinde bir oyun ve firma bu oyuna lisans hakkı tanımış. Bu oyun ister vergi öder, ister ödemez, bu vergi ödeyip ödememesi oyunun kendini ve firmayı bağlar. Lisans davalarını bu konu içerisinde tutamazsınız. Uluslararası ve Türk Ceza Hukukunda açık ve net geçer. Bu firma lisans davası açmaya kalkarsa vergi diye bir savunma ortaya koyamazsınız. Lisans davası ile vergi çok farklı yerlere değiniyor. Lisanssız dosya kullanımı mevcut şu anda. Şirket Metin2'yi kapatma kararı alsa, Metin2 diye bir oyun olmasa dahi bu lisansı elinde tuttuğu sürece izinsiz kullanımlara istediği an dava açabilir. Bu davaların çok, çok yüksek bir kısmını kendi lehine çevirerek davaları alır ve bu firmanın ciddi tazminatlar talep etme hakkı vardır. Şimdi benim sorum şu, neye dayanarak vergiyi bahane ediyorsunuz? İnsanları yanıltmaktan vazgeçin. Eğer böyle bir şey olursa gerçekten insanlar ciddi zarar görecektir.
Zamanında dosyalar kendileri tarafından paylaşıldı. Aylar önce metin2 destek ekibinden derindarbe ile görüşme sağlamıştım. Aynı zamanda aylar önce bu oyunu oynardım. Bir mevzu üzerine üst yönetime aktarılmıştı. Problemim çözüldükten sonra sorduğum soru şuydu , Bu aralar şu kapatılma vs vs durumlar söz konusu. Bu olayın aslı nedir diye bir soru yöneltmiştim. Kendisinin bana verdiği yanıt şuydu , her oyun gibi metin2 ninde tam sürüm olmayan dosyaları mevcut. Yayına nasıl çıktığı çıkmadığı pek önemli değil. Kapatılma ile alakalı net birşey yok. İş kapatılmaya zaten girerse uzun yılların alacağıda görülüyor . Sadece türkiyede değil , tüm dünyada mevcut bu dosyalar. Yalnız dikkat olarak çekmek gerekirse , oyunun sadece clonudur. Hiç bir pvp serverler mevcut metin2 türkiye gibi çalışamaz. Her zaman sorun olacak ve olmayada devam edecektir. Hatta ve hatta bazen pvplerden sorunları takip ediyoruz. Aynı zamanda iyi testte olduğunu belirttiler.
Bayağı uzun bir mesajı mevcuttu. Lakin hatrımda olan cümle budur. Yalnız şunu bilmek gerekiyorki ilk dosyalar kendileri tarafından piyasaya lisanslı bir şekilde sürüldü. Daha doğrusu süreli bir şekilde. Her sistemin kırılma mantığı vardır ki kırıldıda. Demem şu ki , davanın açılması , tüm dünyadan temizlenmesi gibi bir şey olamaz. Temizlemeye kalksalar bile yine tamamen temizleyemezler. Basit bir işlem değil. Vergi konusuna gelince , vergi işlemleri sadece devlete vergi anlamına gelmiyor. Bunun daha detaylı açıklamaları mevcut. Yalnız bu konuda korkmanıza gerek yok. 5 senedir bu işteyim. ve 5 senedir bu duyumlar her zaman var. Derindarbe facebooktan açıklama yapmışmış. Paylaşılan o facebook hesabında derinderbe adlı facebok profilinin mevcut facebook kullanıcılarınada küfür ettiğini gözlemledim. Bu paylaşımı yapan şahısamı güven sağlayacaksınız ? Konuyu uzatmanın farklı farklı hikayeleri yayarak ortamı germeye gerek yok.
Her zaman olduğu gibi HİKAYE HİKAYE VE MASAL.
- Konular
- 218
- Online süresi
- 9h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 90
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 151
- MmoLira
- 41
- DevLira
- 0
Zamanında dosyalar kendileri tarafından paylaşıldı. Aylar önce metin2 destek ekibinden derindarbe ile görüşme sağlamıştım. Aynı zamanda aylar önce bu oyunu oynardım. Bir mevzu üzerine üst yönetime aktarılmıştı. Problemim çözüldükten sonra sorduğum soru şuydu , Bu aralar şu kapatılma vs vs durumlar söz konusu. Bu olayın aslı nedir diye bir soru yöneltmiştim. Kendisinin bana verdiği yanıt şuydu , her oyun gibi metin2 ninde tam sürüm olmayan dosyaları mevcut. Yayına nasıl çıktığı çıkmadığı pek önemli değil. Kapatılma ile alakalı net birşey yok. İş kapatılmaya zaten girerse uzun yılların alacağıda görülüyor . Sadece türkiyede değil , tüm dünyada mevcut bu dosyalar. Yalnız dikkat olarak çekmek gerekirse , oyunun sadece clonudur. Hiç bir pvp serverler mevcut metin2 türkiye gibi çalışamaz. Her zaman sorun olacak ve olmayada devam edecektir. Hatta ve hatta bazen pvplerden sorunları takip ediyoruz. Aynı zamanda iyi testte olduğunu belirttiler.
Bayağı uzun bir mesajı mevcuttu. Lakin hatrımda olan cümle budur. Yalnız şunu bilmek gerekiyorki ilk dosyalar kendileri tarafından piyasaya lisanslı bir şekilde sürüldü. Daha doğrusu süreli bir şekilde. Her sistemin kırılma mantığı vardır ki kırıldıda. Demem şu ki , davanın açılması , tüm dünyadan temizlenmesi gibi bir şey olamaz. Temizlemeye kalksalar bile yine tamamen temizleyemezler. Basit bir işlem değil. Vergi konusuna gelince , vergi işlemleri sadece devlete vergi anlamına gelmiyor. Bunun daha detaylı açıklamaları mevcut. Yalnız bu konuda korkmanıza gerek yok. 5 senedir bu işteyim. ve 5 senedir bu duyumlar her zaman var. Derindarbe facebooktan açıklama yapmışmış. Paylaşılan o facebook hesabında derinderbe adlı facebok profilinin mevcut facebook kullanıcılarınada küfür ettiğini gözlemledim. Bu paylaşımı yapan şahısamı güven sağlayacaksınız ? Konuyu uzatmanın farklı farklı hikayeleri yayarak ortamı germeye gerek yok.
Her zaman olduğu gibi HİKAYE HİKAYE VE MASAL.
Konuyu uzatacak bir taraf yok. Sadece dava açılırsa oluşacak senaryoyu belirttim. Burada dosyaların ne şekilde paylaşıldığı asla önemli değil. Dosyaların kullanımına izin verilmemiş ve verilmiyor. Talep gelirse ciddi para cezası yaptırımları uygulanır, buna hukuk yolu açıktır. Benim lafım, "birşey yapamazlar" diyen kesime. İş hukuğa dökülürse o zaman görürüm ben forumda açılan konuları. Vesselam.
- Konular
- 2
- Online süresi
- 13s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 16
- DevLira
- 0
Merhaba,
Biz de kısa süre önce bu gibi duyumlardan dolayı Metin2 sunucu satışına hazırlanırken iptal ettik. Kısa süre içerisinde tekrar çalışmalara başlamayı planlıyoruz. Konuyla alakalı bir gelişme var mı acaba?
Biz de kısa süre önce bu gibi duyumlardan dolayı Metin2 sunucu satışına hazırlanırken iptal ettik. Kısa süre içerisinde tekrar çalışmalara başlamayı planlıyoruz. Konuyla alakalı bir gelişme var mı acaba?
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 11 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yıllardır aynı şeyleri konuşuyorsunuz. Sizde bir sır vereyim açık kaynak olan birşeyin telif hakkı olmaz. Diyelimki telif hakkı var diyoruz evet logosuna telif hakkı uygular müziklerine uygular başka ne kaldı resim mi o zaman çok basit resimleri komple sildirmesini isteyin her sitede mevcut 
Sanki adamlar araba üretmişler kopyanamaz diyorsunuz. Açık kaynaklı kodları kullanıyorsunuz arkadaş neyin kafasını yaşıyorsunuz.

Sanki adamlar araba üretmişler kopyanamaz diyorsunuz. Açık kaynaklı kodları kullanıyorsunuz arkadaş neyin kafasını yaşıyorsunuz.

- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,131
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,756,565
- DevLira
- -3
Yıllardır aynı şeyleri konuşuyorsunuz. Sizde bir sır vereyim açık kaynak olan birşeyin telif hakkı olmaz. Diyelimki telif hakkı var diyoruz evet logosuna telif hakkı uygular müziklerine uygular başka ne kaldı resim mi o zaman çok basit resimleri komple sildirmesini isteyin her sitede mevcut
Sanki adamlar araba üretmişler kopyanamaz diyorsunuz. Açık kaynaklı kodları kullanıyorsunuz arkadaş neyin kafasını yaşıyorsunuz.![]()
Açık kaynağın ne demek olduğunu bildiğine emin misin?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)