noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Gameforge Telifleri Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alansoft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sizin kullandığınız serverların hepsi açık kaynak editlenebilir geliştirilebilir düzenlenebilir. Açık kaynaktır. Serverda editleyemediğin kısım varmı ? Bir önce araştırın sonra yorum yapın :D

Yani dosyalar şifreli değil veya editlenemezde değil hepsi açık kaynak. Siz onu çaldınız yok hacklediniz yok malına zarar veriyormusunuz yok içerikleri dahi orjinal server files değil kimse sizi bunun açık kaynak olmadığını söyleyemez.

Kapalı veya şifreli dosyaların sadece telif hakkı vardır. Bu pvp sunucuların %100 açık kaynaktır. Çalıntı değil sıfırdan yazılmış geliştirmeye müsait yazılımlardır.

Metin2 bir markadır buna marka telif hakkı alınır. Oyun telif haklarında ise ya görseli veya sesi alınabilmektedir. Görsel veya Ses olarak telif hakları yapılabilmektedir. Açık kaynaklara telif hakkı konulamaz dağatılan her pvp server telif hakkına girmemez. Sizi görselden sesten mahkemeye verir veya metin2 logosundan dolayı ne diyecek mahkemede bu benim oyunumu hackledimi diyecek veya server files ımı çaldı ? güldürmeyin insanı azcık mantıklı olun mahkemelerde telif hakları yazı , görsel veya seslerden ibarettir. Adam sizi mahkeme verirse diyeceğiniz ilk şey server files'ini isteyin bezerlik varsa sıçtınız yoksa belgede yoktur telifte yoktur.

Telif hakkı sahipliği, bazı istisnalarla birlikte telif hakkı sahibine eseri kullanmaya ilişkin münhasır hak verir. Birisi orijinal bir eser oluşturduğunda, fiziksel bir ortamda eserin telif hakkına otomatik olarak sahip olur.

Telif hakkı sahipliği, bazı istisnalarla birlikte telif hakkı sahibine eseri kullanmaya ilişkin münhasır hak verir. Birisi orijinal bir eser oluşturduğunda, fiziksel bir ortamda eserin telif hakkına otomatik olarak sahip olur.

Pvp server files bir eser olduğunu mantıklı bir şekilde kanıtla bekliyorum. Ne diyeceğini merak ediyorum.

Bana şu forumdan lütfen biri server files'in bir eser olduğunu ve telif hakkına girdiğini kanıtlayabilirmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri