Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
Hikaye Ekle

Tga Formatını Değiştirme [Client SRC]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan recepk78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

TR tipi official karakter giriş ekranı yaparken orda sura şaman vs simgeleri var ya arka planı siyah gözüküyor bu yöntemle mi çözüyorlar yoksa onu yoksa başka bir çözümü var mı :)
Sadece başka iconlar kullan
Yeri gelmişken söyliyeyim o tr tipi denilen şeyin tr ile çok farkı var
Misal trde son seçtiğiniz karakter başta görünür bilgi ekranı da daha farklı

Sadece başka iconlar kullan
Yeri gelmişken söyliyeyim o tr tipi denilen şeyin tr ile çok farkı var
Misal trde son seçtiğiniz karakter başta görünür bilgi ekranı da daha farklı

Biliyorum baya fark var aralarında. Piyasada düzgün bir paylaşım yok bununla ilgili. TR de karakterin üstüne mouseyi getir bunda getir sonra aralardaki farklaır yavaş yavaş anlamaya başlar insan. Icon'lar tr den alınma haliyle kullandım tr bu haliyle kullanıyorsa arka planının siyahlığını farklı bir yöntemle gidermiş olmalı. :) Belki bilmediğim başka bir yöntem vardır demiştim. :)

Biliyorum baya fark var aralarında. Piyasada düzgün bir paylaşım yok bununla ilgili. TR de karakterin üstüne mouseyi getir bunda getir sonra aralardaki farklaır yavaş yavaş anlamaya başlar insan. Icon'lar tr den alınma haliyle kullandım tr bu haliyle kullanıyorsa arka planının siyahlığını farklı bir yöntemle gidermiş olmalı. :) Belki bilmediğim başka bir yöntem vardır demiştim. :)
ben başka icon kullanmıştım da pc yanımda değil olunca atarım

Paylaşıldı zaten. Ayrıca aynı kodu altına eklersen png uzantılı dosyalarıda çeker.
Akıllı çocuk hadi göster nerde paylaşılmış
TR tipi official karakter giriş ekranı yaparken orda sura şaman vs simgeleri var ya arka planı siyah gözüküyor bu yöntemle mi çözüyorlar yoksa onu yoksa başka bir çözümü var mı :)
İnterface geliştiricileri içindir bu işlem bazı gereksizler yorum atmış cevap vermeyecektim ama yazıyım dedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri