HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sadece başka iconlar kullanTR tipi official karakter giriş ekranı yaparken orda sura şaman vs simgeleri var ya arka planı siyah gözüküyor bu yöntemle mi çözüyorlar yoksa onu yoksa başka bir çözümü var mı![]()
Yeri gelmişken söyliyeyim o tr tipi denilen şeyin tr ile çok farkı var
Misal trde son seçtiğiniz karakter başta görünür bilgi ekranı da daha farklı
Sadece başka iconlar kullan
Biliyorum baya fark var aralarında. Piyasada düzgün bir paylaşım yok bununla ilgili. TR de karakterin üstüne mouseyi getir bunda getir sonra aralardaki farklaır yavaş yavaş anlamaya başlar insan. Icon'lar tr den alınma haliyle kullandım tr bu haliyle kullanıyorsa arka planının siyahlığını farklı bir yöntemle gidermiş olmalı.
Belki bilmediğim başka bir yöntem vardır demiştim. 
Sadece başka iconlar kullan
Zaten sadece python ile yapılması veya yapılmaya çalışılması mantıksız. Ayrıca dediğin gibi çok farklı, diğeri üstüne giydirme gibi bir şey olmuş.
ben başka icon kullanmıştım da pc yanımda değil olunca atarımBiliyorum baya fark var aralarında. Piyasada düzgün bir paylaşım yok bununla ilgili. TR de karakterin üstüne mouseyi getir bunda getir sonra aralardaki farklaır yavaş yavaş anlamaya başlar insan. Icon'lar tr den alınma haliyle kullandım tr bu haliyle kullanıyorsa arka planının siyahlığını farklı bir yöntemle gidermiş olmalı.Belki bilmediğim başka bir yöntem vardır demiştim.
![]()
Akıllı çocuk hadi göster nerde paylaşılmışPaylaşıldı zaten. Ayrıca aynı kodu altına eklersen png uzantılı dosyalarıda çeker.
İnterface geliştiricileri içindir bu işlem bazı gereksizler yorum atmış cevap vermeyecektim ama yazıyım dedimTR tipi official karakter giriş ekranı yaparken orda sura şaman vs simgeleri var ya arka planı siyah gözüküyor bu yöntemle mi çözüyorlar yoksa onu yoksa başka bir çözümü var mı![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)