HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İtemi alış fiyatı neyse o fiyata satar.
yaptım aslında senin hatan yokmuş bir hatan var oda neyin kaç tane ekleneceğini yazmadıgın için tek bir yere ekleneceğini düşünmüşüm bu yüzden 2 kod ekisk kalmış localeinfo 'da
kendime göre düzenledim helal et
ama buglar yok değil mesala normal şartlarda npcye satamadıgın eşyaları bu sistem sayesinde satabiliyorsun
0 yang olan eşyalar belirli bir paraya satılıyor buda para buguna neden olur bunlar düzeltilirse güzel olacak gibi
![]()
teşekkürler
rica ederim abimm
ne yeri ne zamanıda birşey sormak istiyorum "Sequence" ne işe yarar neden kapatılır kısa bir açıklama yapman mümkünmüdür hep görüyorum hiç sormaya fırsatım olmadı
Bu şekilde itemleri silmeyecektir:
game.py açılır:
Aratılır:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
tanımından sonra eklenir:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Sequence kapatan arkadaşlar packet infoda
Set(HEADER_CG_ITEM_DESTROY, sizeof(TPacketCGItemDestroy), "ItemDestroy", true);
Set(HEADER_CG_ITEM_SELL, sizeof(TPacketCGItemSell), "ItemSell", true);
yerine
Set(HEADER_CG_ITEM_DESTROY, sizeof(TPacketCGItemDestroy), "ItemDestroy", false);
Set(HEADER_CG_ITEM_SELL, sizeof(TPacketCGItemSell), "ItemSell", false);
olarak kullanmalı kapatmayanlar true olarak kullansınlar.
ne yeri ne zamanıda birşey sormak istiyorum "Sequence" ne işe yarar neden kapatılır kısa bir açıklama yapman mümkünmüdür hep görüyorum hiç sormaya fırsatım olmadı
sequence logdur , googleye sequence wiki yazarsan gerekli bilgiyi verecektir. sadece metin2 de değil, genel olarak çoğu oyunda mevcuttur, php de mevcuttur

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)