HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
locale_game kısmını hala eksik veriyorsunuzyere eşyayı sürüklediğimde her hangi bir diyalog çıkmıyor.
0412 21:48:19084 :: Traceback (most recent call last):
0412 21:48:19084 :: File "game.py", line 1290, in OnMouseLeftButtonUp
0412 21:48:19084 :: File "game.py", line 1327, in __PutItem
0412 21:48:19084 :: File "game.py", line 1377, in __DropItem
0412 21:48:19084 :: AttributeError
0412 21:48:19084 :: :
0412 21:48:19084 :: 'module' object has no attribute 'HOW_MANY_ITEM_DO_YOU_DROP_NEW'
0412 21:48:19084 ::
kardeşim eksik yapıyorsun ben o anlatımdan tekrar ekledım sorun yok vede eksıkler sadece game py de vardı.
4. kez denedim yok olmuyorkardeşim eksik yapıyorsun ben o anlatımdan tekrar ekledım sorun yok vede eksıkler sadece game py de vardı.
sürekli aynı syserr client derledim, game derledim bütün packler editlendi fakat sonuc yok4. kez denedim yok olmuyorsürekli aynı syserr client derledim, game derledim bütün packler editlendi fakat sonuc yok
skype ekle kardeşim mphlvn@hotmail.com
yaptım aslında senin hatan yokmuş bir hatan var oda neyin kaç tane ekleneceğini yazmadıgın için tek bir yere ekleneceğini düşünmüşüm bu yüzden 2 kod ekisk kalmış localeinfo 'da
kendime göre düzenledim helal et
ama buglar yok değil mesala normal şartlarda npcye satamadıgın eşyaları bu sistem sayesinde satabiliyorsun
0 yang olan eşyalar belirli bir paraya satılıyor buda para buguna neden olur, diyalog ekrandayke başka hiç bir pencerede işlem yapılmıyorç. örnek envanter kapatılmıyor. bunlar düzeltilirse güzel olacak gibi
kendime göre düzenledim helal et

ama buglar yok değil mesala normal şartlarda npcye satamadıgın eşyaları bu sistem sayesinde satabiliyorsun
0 yang olan eşyalar belirli bir paraya satılıyor buda para buguna neden olur, diyalog ekrandayke başka hiç bir pencerede işlem yapılmıyorç. örnek envanter kapatılmıyor. bunlar düzeltilirse güzel olacak gibi
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)