Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

Panel konularının kapatılması!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Picart
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 813
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bazı arkadaşlar yabancı pvplerin panel görsellerini çekip kodlayıp burada satışa sunuyor sonra o panelleri başka arkadaşlar kodlayıp paylaşıncada konuları kapatılıyo burada yanlış bişeyler var.

Ek olarak https://forum.turkmmo.com/konu/3542657-m2zed-mhms-tema/ bu konunun kapatılması m2hermes panelinden farklı görseller kullanılmış fakat konu yinede kapatılmış tasarım farklı kodlama farklı neye dayanarak kapatılıyo.
Eğer böyle bi durum varsa ben bütün yabancı panellerinin tasarımlarını çeker kodlar satış konusunu açarım burada onları kimse paylaşamaz.

@apostok @AsiLZade0212 @eyormaz @xxerdo

Yav satar satmaz bu kimseyi ilgilendirmez bu tek emin için değil herkes için geçerli. Sen bir tasarım yap sonra o paylaşılsın o zaman tasarkm vs. yapmayı bırakmak istersin. Yaptığın tamamen laklaklıkdan başka bişey değil ve bunun adapla alakası yok.

Yav satar satmaz bu kimseyi ilgilendirmez bu tek emin için değil herkes için geçerli. Sen bir tasarım yap sonra o paylaşılsın o zaman tasarkm vs. yapmayı bırakmak istersin. Yaptığın tamamen laklaklıkdan başka bişey değil ve bunun adapla alakası yok.

M2zed paneli daha önce yapılmış bir panel. M2Hermes hadi diyelim 0 dan kodlama yaptı ee o zaman ne anlaşılır tasarımı m2zed'den çektiğini anlarız sonuçta 0dan tasarım kodlamamış alt yapı aynı arkaplan ve logo değişmiş buton renkleri değişmiş bu 0 dan kodlama ise tebrik ediyorum m2hermes sahibini :)

@Picart sana katılıyorum dostum

M2zed paneli daha önce yapılmış bir panel. M2Hermes hadi diyelim 0 dan kodlama yaptı ee o zaman ne anlaşılır tasarımı m2zed'den çektiğini anlarız sonuçta 0dan tasarım kodlamamış alt yapı aynı arkaplan ve logo değişmiş buton renkleri değişmiş bu 0 dan kodlama ise tebrik ediyorum m2hermes sahibini :)
Bak güzel kardeşim anlamadığınız bir nokta var bunu açıklığa kavuşturmak istiyorum. Picartın dediği yabancı sitelerden çekilip paylaşılıyo kapanmıyor ama m2hermes tasarımı m2zedden çekilince farklı kodlamayla paylaşılınca neden kapanıyor. mantık olarak ve vicdan olarak bu paylaşılmaz.Ortada bir emek var bu hiçe sayılmamalı diye düşünüyorum ve bu konu hakkında daha fazla tartışmak istemiyorum, kolaygelsin.

Ayrıca m2zed'de kullanılan paneli zaten m2zed satın aldı yani m2hermes ekibi çekipte bunu satmadı.

Bak güzel kardeşim anlamadığınız bir nokta var bunu açıklığa kavuşturmak istiyorum. Picartın dediği yabancı sitelerden çekilip paylaşılıyo kapanmıyor ama m2hermes tasarımı m2zedden çekilince farklı kodlamayla paylaşılınca neden kapanıyor. mantık olarak ve vicdan olarak bu paylaşılmaz.Ortada bir emek var bu hiçe sayılmamalı diye düşünüyorum ve bu konu hakkında daha fazla tartışmak istemiyorum, kolaygelsin.

Ayrıca m2zed'de kullanılan paneli zaten m2zed satın aldı yani m2hermes ekibi çekipte bunu satmadı.

herhangi bi telif vs yoksa turkmmo forum kurallarına göre panelin görselleri farklı olunca konu kapatılmaz.Burda 3 yorumunda konuya alakasız yorumlar sen benim demek istediğim şeyi baştan kaçırmışssın hala aynı yorumun üstünden devam ediyosun mesele m2zed veya m2hermes paneli değil mesele yabancı panelleri çekip 2 resim düzenleyip satış yapmak ve biz bu panelleri paylaşınca kapatılması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri