- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 21 Gün
- Başarım Puanı
- 16
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Hocam süper bir konu hazırlamışsınız tebrik ediyorum aklımda bi sorum var dediğiniz gibi inp yani adsl in verdiği ip ile yani sabit ip ile vmware esxi freebsd kurup esxi portlarını modemimize açtığımızda dışardaki kullanıcılarda erişim sağlayabilecekmi oyuna hocam bide özelden lisans gönderirseniz çok sevinirim
- Konular
- 67
- Online süresi
- 5d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 66
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 137
- MmoLira
- 1,083
- DevLira
- 3
- Bilişimlerden Alınan IP ler Özel (IP HOST) Olmaları nedeniyle, Geliştirmeye açık DVP IP'dir Bu nedenle Bütün Packlerde, Sorunsuz bu IP Yazdığınızda Oyuncuların Sizin Serverinize Girmesi Başarılıdır., Lakin, Sabit IP server kurup, (Duckdns, No ip , Sabit ip ) ile Oyuncuların bağlanmasını talep ederseniz, belki rüyanızda görme şansınız vardır, Çünkü Modemlerin IP Host ile alakası yoktur, Bu sizin servis sağlayıcınız ile arasındaki INP ADSL Sebebiyle Geliştirilmeye kapalıdır.
Ustam emin misin? Sadece VMWare ile FreeBSD kurarak oyuncuların bağlanmasını sağlamaktayım.
Ayrıca sabit ip'de yok bende
ip adresim şuanki örnek 78.193.193.192 ise pack serverinfo'ya onu yazıp karşı tarafa gönderiyorum pack'lerine atıp sorunsuzca girebiliyorlar..- Katılım
- 15 May 2009
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 24 Gün
- Başarım Puanı
- 74
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
teşekkürler
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 21 Gün
- Başarım Puanı
- 16
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
yapabilen biri video çekebilirmi herşeyi denedim fakat çok zor yapamadım
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)