romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

VMware ESXi Server ve Freebsd Kurulumu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eddy'
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 60
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba, @seedorf62

Esclipsiz mesajlarınız, harfiyen üslupsuz mesajlarınız, ve Childlike attitudes'leriniz aynı zaman da Uygunsuz Türkçe kullanımınız nedeniyle, Öncelikle yazdığınız mesajı tamamlayamamış olmanız, ve aynı şekilde absürt şekilde açıklamanız ben dahil karşı tarafın sizi anlayamamasına olanak sağlamakta. Anladığım tek husus "harfiyen uygulanıpta giriş sağlanamaz eksiklikler var" kısmına kadar olan mesajınız. Akabinde şunu söylemek istiyorum;

• Yaklaşık 12.5 Yılımı bilişim ve networking üzerine adamış, Ömrü hayatımı bu kategoriye ait bireyler yetiştirmeye harcadım.
  • Anlattığım ve izah etmeye çalıştığım konu bir "data center" sisteminin alt yapısıdır.
  • Konu içeriğinin eğitim kitapçığı 1. yüz'ü 7.000 TL Türkiye de satışı yapılan bir kitaptır.
  • Konu içeriğinin eğitim kitapçığı 2. yüz'ü 8.000 € Almanya'da yalnızca satışı yapılan bir book'dur.
  • Konu içeriğinin "Full training book all series" kitapçığı Kanada'da 30.000 CND satışı yapılan bir eğitim tamamlayıcısıdır.

Saadete gelecek olursak;
  • Konuyu, Değerli Turkmmo halkı ve Sayın admini için açılmıştır. Konuyu açarken yorulup yorulmamam sizi uzaktan yakından alakadar etmez bu bir.
  • Konuyu en baştan okumayıp INP Sistemi ve Yerelleştirme hakkında zihniyetinizi çalıştıramadığınız ve aynı şekilde, neyin doğru neyin yanlış olmadığını bilemeyecek kadar konuda herhangi bir eksikliğin olmadığın bilemeyecek kadar vasıfsız olduğunuz ise yazdığınız yorumdan belli, bu iki.
  • Konuya sadece post kasmak amaçlı yazı yazdığınız ve bir şeyleri bilir gibi amaçla polemik yaptığınız ise gözle görülür kadar açık ve nettir buda üç.
  • Konu herhangi bir şekilde eksik ve tamamlanmamış olsaydı Sayın, Turkmmo Yönetimi tarafından FreeBSD Installing Categories kısmında "Static" leştirilmez (Sabit Konu)' Haline getirilmezdi, buda dört.

Bireysel yorumum;
    (Bireysel & Kurumsal Konularımda ve/veya Mesajlarım da, Bilginin ne olduğunu bilmeyen, Yazdığı yorumlarda asalet ve zürriyete bağlı kişilik duygularını içinde saklayamayan (halka açık ortamlarda çocuksu ifadeler) kullanan, İki Üç, Vasıfsız Forumda, Bir şeyleri görüp, Vasıfsızlığını pekiştirmeye çalışıp, Gelip TM'de Bunu Çok Önemli Birşeymiş gibi anlatan, Neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt edemeyen, Bir şeyleri çok bilip bir şeyi bildiğini zannedip aslında bir konu da dahil tecrübesi olmayan bilmeyenleri etkilemeye çalışan, (egosit) insanların, Galaxyforge Ymir Ent. Şirketi ve Yönetim Kurulu Başkanı, Tayfun ÇİÇEK'in İlgi alanı dahilindeki konularda hiç bir işi olamaz.

Mesajınızı esefle kınıyor, Konu hakkında detaylar için Google Arama Motorlarında Bilgi Sahibi Olmanız Gerektiğini Düşünüyor,Sahibi olduğunuz ve/veya Olacağınız Bilgileri konu hakkında uzman kişilere danışıp doğruluğunu onaylatmanızı ve daha sonra bu konuya gelip yorum yapma seviyesine sahip olduğunuzu bana kanıtlamanız gerektiğini düşünüyorum. Bu nedenle yazdığınız mesajı hiç bir şekilde dikkate almıyor. Konunun sayın yöneticisi, @admin mize sevk ediyorum.

İyi dersler..
NEY NEY NEY NEY AHAHAHAH ÇOK GÜLDÜM SEN ÖNCE Bİ KANIT AT KONUNUN BAŞLIĞININ "LAB ORTAMINDA KURULAN PVP" DİKKAT ET "PVP" DİYORSUN HERKEZE AÇIK BİR ŞEKİLDE YANİ SERVER DİYORSUN YANİ KİŞİLERİN DIŞARIDAN GİREBİLECEĞİ OYUN SERVERI DİYORSUN HADİ YANLIŞ DE DE GÖRİM SENİ BU NE DEMEK OLUYOR ŞİMDİ İDRAK EDEMEZSİN SEN: YANİ BUNU YAZMAKLA DIŞARIDAN NORMAL BİR VPS SERVER ALINMIŞ GİBİ OYUNCULARIN GİRİP OYNAYABİLECĞEİ SERVER DEMİŞ OLUYORSUN GÜLÜM BUNU DEMİŞ OLMAN KONUDAKİ YAPTIKLARININ TAMAMEN DOĞRU VE ÇALIŞIR OLMASINI GEREKTİRİR HANİ GÖSTER BAKALIM BU ŞEKİLDE DIŞARIDAN GİRİLEBİLİNECEK Mİ YAHU NE OLACAK ESXİ İLE METİN2 SERVERI KURSAN ARKADAŞIM DIŞARIDAN GİRİLEMEDİĞİ HALDE KAFAN İYİMİ SIRF SADECE BİLGİ GÖSTERİSİ İÇİN BÖYLE SAÇMA KONULAR AÇMA BENİM CANIMI SIKMA

O KADARLIK KİTAPLARI ALIP OKUSAN NE OLACAK METİN2 OYUNU İÇİN GEÇERLİLİĞİ VE GEREKLİLİĞİ OLAN NEDİR ESXİDE?

BİLGİ KİBİRLİLİĞİ YAPMAYIN BURADA SEN O DIŞARIDAN HALLETME İŞİNİ ÇÖZMEYE ÇALIŞIRKEN BEN ONLARI ÇOKDAN HALLETTİM ÇÖZDÜM BAK DÖNMÜŞÜM Kİ BUNLARI YAZABİLİYORUM ONUDA BİLENLER NADİR KİŞİLERDİR GEÇ O İŞLERİ

KONUNUN VASFI YOKTUR METİN2 İLE YAKINLIK VE ALAKA OLARAK ÇOK UZAKTA BİR KONUDUR BÖYLELİKLE MODERATÖRLERDEN KONUYA KİLİT VURULMASINI TALEP ETMEKTEYİZ

//

Son düzenleme:
Elinize sağlık. İlgisi olan arkadaşlar Faydalanabilir diye düşünüyorum :)

//

Son düzenleme:
Kesinlikle harika bir konu ve sabit- ip server sahiplerinin korkulu rüyası idi artık çözüldü ama türkiyede özel bir antlaşmanız yok ise upload hızları düşüktür sunucu açsanız dahi atıyorum kafadan ben (TURKNET) kullanıcısıyım upload hızım 2 2,5 arasında gidip geliyor yani tahminimce maksimum lağsız 15 ila 30 arasında online kaldırır ve hdd rem ve işlemci hızlarınız yüksek olmalıdır özellikle hdd hızınız yani bunların tamamı ayarlanırsa maliyet vps vds yada direkt olarak metin2 sunucu kiralama hizmetleri daha uygun fiyata gelmektedir ama şahsım olarak emek verip anlattığınız için gerçekten minnettarım eskiler bilir emre-28 redumt2 filesleri vardı ilk pvp filesleri desek yeridir sanırım ozamanlar çok lazımdı ama şuanda pek sanmıyorum teşekkür ediyorum iyi forumlar diliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri