Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

mphlvN: P2p Açığı Fix New

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan laz adam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Saol kardesim bakicam.evde

Rica ederim kardeşim test edip bilgilendirirsen iyi olur bilmeden sorun oluşturmak istemem kimsenin dosyalarında bende bu şekilde kullanıyorum işin açıkcası.

@laz adam; Warningleri gizli olan sourceler warningleri açarak build etsinler. Warning verebilir.

Bir zararı olurmu reis.

Rica ederim kardeşim test edip bilgilendirirsen iyi olur bilmeden sorun oluşturmak istemem kimsenin dosyalarında bende bu şekilde kullanıyorum işin açıkcası.Bir zararı olurmu reis.

Warning deyip geçmemek lazım kardeşim. Geniş çaplı yazılım dili olduğu için sıkıntı çıkartabilir, yani demek istediğim her hangi bir işlem yüzünden p2p erişim sağlanabilir. Ama "Marty" sağlam kaynak sıkıntı olcağını pek sanmıyorum.

Haklısın bütün temennimiz bir sıkıntı çıkartmaması birde şöyle bir durum var diğer p2p ler (yanlış anlaşılmasın kimseye laf attıgım falan yok) ch'lerin arasında sıkıntılar çıkartıyor bizzat denedim Hasan Fidan abimle bugun konusurken bende oyle bır sorun yok dedi bende o zaman marty den söküp paylaşayım dedim insalara yararımız dokunsun art niyetle paylaşmadım inşallah kimsede bir sıkıntı çıkartmaz.Başka bir source de olsa paylaşmazdım ama marty gerçekten sağlam bir kaynak.

Warning deyip geçmemek lazım kardeşim. Geniş çaplı yazılım dili olduğu için sıkıntı çıkartabilir, yani demek istediğim her hangi bir işlem yüzünden p2p erişim sağlanabilir. Ama "Marty" sağlam kaynak sıkıntı olcağını pek sanmıyorum.

Haklısın bütün temennimiz bir sıkıntı çıkartmaması birde şöyle bir durum var diğer p2p ler (yanlış anlaşılmasın kimseye laf attıgım falan yok) ch'lerin arasında sıkıntılar çıkartıyor bizzat denedim Hasan Fidan abimle bugun konusurken bende oyle bır sorun yok dedi bende o zaman marty den söküp paylaşayım dedim insalara yararımız dokunsun art niyetle paylaşmadım inşallah kimsede bir sıkıntı çıkartmaz.Başka bir source de olsa paylaşmazdım ama marty gerçekten sağlam bir kaynak.
Dediğim gibi "Marty" sağlam bi kaynak. Ama her ihtimali göz ardı ederek eklemenizi tavsiye ederim. Aksi taktirde yukarıda dediğim gibi p2p erişimi sağlanacaktır.

9QaRVo.jpg

MartySama Milleti Coder Yapıyor Be :D

-W ;):D:D:D:D:D:D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri