Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Metin2'nin yaptığı duyuruda Lycan karakterine eş olarak Lycania geliyor.
Metin2'de tek bayan karakteri olmayan Lycan'ın artık bir bayan karakteri olacak.
Henüz hala Lycan'a alışamayanların olması ve Lycan'ın oyunculardan büyük tepki almasına rağmen, Lycania karakterinin de getirilmesi şaşırtıcı.
Metin2 Türk serverine ilk Lycan karakteri getirildiğinde bir çok oyuncu tepki olarak oyunu bırakmıştı, Lycan'ın bayan versiyonu olan Lycania'ya oyuncuların ne tepki vereceği hala belli değil. Bunu zaman içerisinde hep birlikte göreceğiz.
Metin2 tarafından yapılan Lycania' duyurusu aşağıdan okuyabilirsiniz.
Lycanlara selamlar !
Yıldızlı bir gecede ve Ay ışığında ne kadar uzun süre uluyor ve yanında bir arkadaşın olmasını iç çekerek özlüyorsun?
Ve savaş meydanından eve dönerken, ne kadar sıklıkta kulaklarının arkasını kaşıyan birine hasret duyuyorsun?
Nihayet kurtların yalnızlığı sona erdi!
Tanıtabilir miyiz? Uzun, ince bacaklar, mükemmel kum saati şekli ve belirsiz bir sakal: suçtaki yeni hayvansal partnerin – LYCANİA !
Bundan sonra kadınsı güzelliğinizi bir kurtadam gibi de kullanabilirsiniz. Zihinsel mücadele ve sezgi üzerine onun gücü daha odaklıdır. En önemli özelliği olarak Lycania; erkeği üzerinde zeka becerisinde bir liderdir.
Bu konudaki yeni haberler için takipte kalın!
Yüksek bir sesle : oouuuuuuuuuuuvvv !
Geri bildirimleriniz için burası :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Metin2 Takımınız..
Son düzenleme:
Metin2' nin son çırpınışları olarak nitelendirebiliriz sanırım
Herhalde Metin2 kapandıktan sonra (her online oyun gibi bir gün kapanacak ki bence kapanma tarihide yakındır) PvP serverlarda maksimum 1-2 yıl piyasada tutunurlar diye düşünüyorum 
Herhalde Metin2 kapandıktan sonra (her online oyun gibi bir gün kapanacak ki bence kapanma tarihide yakındır) PvP serverlarda maksimum 1-2 yıl piyasada tutunurlar diye düşünüyorum 
2010 senesine dönse işi gücü bırakır gene oynarım o yıldaki zevk hiçbir oyunda görmedim ben acayip birşeydi o yıllar
Kapanmaması için çabalıyorlar bakalım artıkMetin2' nin son çırpınışları olarak nitelendirebiliriz sanırımHerhalde Metin2 kapandıktan sonra (her online oyun gibi bir gün kapanacak ki bence kapanma tarihide yakındır) PvP serverlarda maksimum 1-2 yıl piyasada tutunurlar diye düşünüyorum
![]()

Eskinin zevki ap ayrı tabi simyasıdır odur budur çıkınca bozuldu işler2010 senesine dönse işi gücü bırakır gene oynarım o yıldaki zevk hiçbir oyunda görmedim ben acayip birşeydi o yıllar
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)