HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Eline Sağlık Kardeşim
Eline Sağlık Kardeşim
Teşekkür ederim
Tasarımların genel olarak gayet başarılı ve hoş gözüküyor. Deviant hesabınıza göz attım logo çalışmalarınızda baya başarılı. Devamını dilerim teşekkürler paylaşım için.
Tasarımların genel olarak gayet başarılı ve hoş gözüküyor. Deviant hesabınıza göz attım logo çalışmalarınızda baya başarılı. Devamını dilerim teşekkürler paylaşım için.
Teşekkür ederim, tasarımlarımı geliştirmeye çalışıyorum daha iyilerini ilerleyen günlerde paylaşmayı düşünüyorum. Devintart hesabıma göz attığınız için teşekkür ederim, yaptığım logo çalışmaları oldukça amatör olduğu için ve çoğu loncalara yapıldığı için paylaşmadım. Fakat eğer yapabilirsem özgün logo tasarımlarını paylaşabilirim.
Bir dipnot düşmek istiyorum; Çalışmalarımın üzerinde içlerine gömülmüş şekilde " omerakdemirgfx " yazıyor. Bunun sebebi bir çok tasarımımın kullanılıp ismimin silinmesinden kaynaklanıyor. Emeğe saygısı olmayan insanlardan dolayı kendimce böyle bir önlem almış bulunmaktayım ve bu konu hakkında bilgilendirme yapmam gerektiğini düşündüm. Kullanan ve yorum yapana kişilere teşekkür ederim. Beğenmeyen arkadaşlarında beğenmedikleri veyahut şurası şöyle olabilirdi düşüncesinde olan arkadaşlarında yorum yapmasını rica ediyorum.
İyi forumlar dilerim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)