Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
Hikaye Ekle

Metin2 Banner Tasarımları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Omer Akdemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 65
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamun aleyküm Turkmmo üyeleri;

Öncelikle şunları belirtmek istiyorum. Profesyonel bir tasarımcı değilim. Kendini geliştirmeye çalışan, amatör bir tasarımcıyım. İlerleyen zamanda tam anlamıyla, daha güzel işler çıkartmaya çalışacağım.

Daha önceden bir konu paylaşmıştım ( https://forum.turkmmo.com/konu/3029137-metin2-bos-cover-calismalari-omerakdemir-essiz34/ ). Kullanan arkadaşlar olmuştu fakat ismimi silerek kullanmışlardı. Sağlık olsun, iletişime geçebildiklerimle geçtim. Geçemediklerimde benim olduğunu bilmek bile yetti. Neyse uzun lafın kısası eskisi gibi tasarımları paylaşmaya devam edeceğim.

Tasarımların PSD dosyalarını paylaşacağım için, tasarımların üzerinde " privateserver " veya metin2logo'su bulanabilir. .PSD dosyalarını indirerek kendinize ait logo ile tasarımı dahada güzel bir hale getirebilirsiniz.

Tasarımlar ;

Tasarım 1;

metin2_free_banner___by_omerakdemirgfx_db45mxo-pre.jpg

metin2_free_banner___by_omerakdemirgfx-db45mxo.png

( )

İndirme linki deviantart üzerindendir. Direk .psd olarak iner. Üzerine tıklayarak direk düzenleme yapabilirsiniz.

Tasarım 2 ;

dbbmb1t-e46df95d-5aaf-4f61-9652-90b517bcb842.png

( )

İndirme linki deviantart üzerindendir. Direk .psd olarak iner. Üzerine tıklayarak direk düzenleme yapabilirsiniz.

Tasarım 3 ;

dbbue27-95a48bc8-641b-434a-822a-ba6e08ef0a90.png

( )

Tasarım 4 ;

dbc6p9w-c16c3f9f-b344-47c3-8e08-6876e7485283.png

( )

Logo PSD ( Logo için teşekkürler. ) @PracTicLe

Tasarım 5 ;

dc2avcy-311b2300-0a9c-41d0-a9d3-c17a4b0f503a.png

( )

BİLGİLENDİRME;

Tasarımlar hakkındaki olumlu/olumsuz yorumlarınızı, tavsiyelerinizi belirtirseniz sevinirim.

Resim altındaki deviantart linkine tıklayıp gittiğiniz sitede sağ taraftaki "DOWNLOAD" bölümüne tıklayıp .PSD dosyasını indirebilirsiniz.

Kullandığım LOGO ve FONTlar tasarım içerisinden değiştirilebilir. Bunlar örnek teşkil etmesi için yapılmıştır.

İyi forumlar.

Son düzenleme:
Paylaşımınız için teşekkürler :) Virustotal taramasına ulaşabilirsiniz. Virustotal taramasınıda konunuza ekledim ayrıca konunuzuda sabit konular indexine ekliyorum :)

Paylaşımınız için teşekkürler :) Virustotal taramasına ulaşabilirsiniz. Virustotal taramasınıda konunuza ekledim ayrıca konunuzuda sabit konular indexine ekliyorum :)

Yorumunuz ve sabit konular indexine eklediğiniz teşekkür ederim. Virustotal taramasını şu yüzden eklemedim, deviantart global bir tasarım paylaşım platforumu ve buraya yüklerken testlerden geçiyor. Yinede teşekkür ederim, gösterdiğiniz ilgiden ve taratmanızdan dolayı.

Yorumunuz ve sabit konular indexine eklediğiniz teşekkür ederim. Virustotal taramasını şu yüzden eklemedim, deviantart global bir tasarım paylaşım platforumu ve buraya yüklerken testlerden geçiyor. Yinede teşekkür ederim, gösterdiğiniz ilgiden ve taratmanızdan dolayı.

Estafurullah ne demek :) Paylaşımlarınızın devamını bekleriz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri