HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ç

ÇOK GÜZEL OLMUŞ KARDEŞİMSelamun aleyküm Turkmmo üyeleri;
Öncelikle şunları belirtmek istiyorum. Profesyonel bir tasarımcı değilim. Kendini geliştirmeye çalışan, amatör bir tasarımcıyım. İlerleyen zamanda tam anlamıyla, daha güzel işler çıkartmaya çalışacağım.
Daha önceden bir konu paylaşmıştım ( https://forum.turkmmo.com/konu/3029137-metin2-bos-cover-calismalari-omerakdemir-essiz34/ ). Kullanan arkadaşlar olmuştu fakat ismimi silerek kullanmışlardı. Sağlık olsun, iletişime geçebildiklerimle geçtim. Geçemediklerimde benim olduğunu bilmek bile yetti. Neyse uzun lafın kısası eskisi gibi tasarımları paylaşmaya devam edeceğim.
Tasarımların PSD dosyalarını paylaşacağım için, tasarımların üzerinde " privateserver " veya metin2logo'su bulanabilir. .PSD dosyalarını indirerek kendinize ait logo ile tasarımı dahada güzel bir hale getirebilirsiniz.
Tasarımlar ;
Tasarım 1;
![]()
(Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.)
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İndirme linki deviantart üzerindendir. Direk .psd olarak iner. Üzerine tıklayarak direk düzenleme yapabilirsiniz.
Tasarım 2 ;
![]()
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İndirme linki deviantart üzerindendir. Direk .psd olarak iner. Üzerine tıklayarak direk düzenleme yapabilirsiniz.
Tasarım 3 ;
![]()
Tasarım 4 ;
![]()
Logo PSD ( Logo için teşekkürler. ) @PracTicLe
Tasarımlar hakkındaki olumlu/olumsuz yorumlarınızı, tavsiyelerinizi belirtirseniz sevinirim.
İyi forumlar.

ÇOK GÜZEL OLMUŞ KARDEŞİM![]()
Öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Daha da güzellerini en yakın zamanda paylaşacağım. Şu sıralar finallerim dolayısıyla pek ilgilenemiyorum.
ellerine saglık
Yorumun için teşekkür ederim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)