BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Mob info strokes (Webzen Update 17.0)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan VegaS89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Webzen Metin2'nin Grafik İşlerine El Attığını Duymuştum Ama Bu Kadar Çabuk İşleve Koyacaklarını Tahmin Etmemiştim :D

beyler adam anlatmış nasıl ödül vereceğinizi de
"
C ++ işlevini yayınladım, işiniz şimdi, sohbette göstermek isterseniz şu andaki tüm isabetler piyasaya sunulduysa veya genişletip python bla bla'da göstereceklerdi.
Bunlarla çok şey yapabilirsiniz, tüm isabetleri ölüp sonra hesaplayabilir ve patron x, y vs. üzerinde daha fazla vuruşa sahip olduğunuz için bir ödül verebilirsiniz.
"
(öncelikle c++ phyton lua veya herhangi bir yazılım dili bilmiyorum sadece lys den sonra uğraşmak için sistem topluyorum günlük 45 dk ayırıyorum en fazla)
bu ne demek anlayamadım bu adam questlerde kullanılmak üzere fonksiyon mu vermiş oldu ve kendimiz ödül questi mi yazmalıyız 2. olarak bu puanları kayıt altında tutmak için sql de yeni bir tablo oluşturmamız mı gerekiyor ?

beyler adam anlatmış nasıl ödül vereceğinizi de
"
C ++ işlevini yayınladım, işiniz şimdi, sohbette göstermek isterseniz şu andaki tüm isabetler piyasaya sunulduysa veya genişletip python bla bla'da göstereceklerdi.
Bunlarla çok şey yapabilirsiniz, tüm isabetleri ölüp sonra hesaplayabilir ve patron x, y vs. üzerinde daha fazla vuruşa sahip olduğunuz için bir ödül verebilirsiniz.
"
(öncelikle c++ phyton lua veya herhangi bir yazılım dili bilmiyorum sadece lys den sonra uğraşmak için sistem topluyorum günlük 45 dk ayırıyorum en fazla)
bu ne demek anlayamadım bu adam questlerde kullanılmak üzere fonksiyon mu vermiş oldu ve kendimiz ödül questi mi yazmalıyız 2. olarak bu puanları kayıt altında tutmak için sql de yeni bir tablo oluşturmamız mı gerekiyor ?

This reply what i was give for him was old before to post full version, was just part c++. (recheck the first post, i was edited)
Now is working all, you not need to do nothing, just to copy and paste and will look like official too.

LrUqbab.jpg

This reply what i was give for him was old before to post full version, was just part c++. (recheck the first post, i was edited)
Now is working all, you not need to do nothing, just to copy and paste and will look like official too.

LrUqbab.jpg
Resimdeki grafik bu güncelleme ile mi geliyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri