Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Saltanat tipi server files yapıyorumda serverde 24T den sonra vurmuyor işlemiyor bu damage sınırını acaba nasıl kaldırabilirim ?
Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Source mevcut nasıl yapılcağı hakkında biraz bilgi ?Source mevcutsa yapabilirsin
Sırf birşey yazmak için yazmayın hocam biz diyoruz Ankara, sen ne diyorsun.Ayarladığın silah damagelerini düşürüp efsun oranlarıyla eşitlemeyi dene sorun ortadan kalkacaktır hocam
Kardeş sana çözümünü söylüyorum başka birşey olamaz siz bu konuda bilgisizseniz ben ne yapabilirim daha ne kadar açıklama bekliyosun yapman gereken şeyi söyledik işte boş boş şeyler yazma oraya bilmiyosan yapma çözüm sunan birisinede bu şekil davranma olurmu..Sırf birşey yazmak için yazmayın hocam biz diyoruz Ankara, sen ne diyorsun.
Kardeş sana çözümünü söylüyorum başka birşey olamaz siz bu konuda bilgisizseniz ben ne yapabilirim daha ne kadar açıklama bekliyosun yapman gereken şeyi söyledik işte boş boş şeyler yazma oraya bilmiyosan yapma çözüm sunan birisinede bu şekil davranma olurmu..