noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Max Damage Kaldırma

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Saltanat tipi server files yapıyorumda serverde 24T den sonra vurmuyor işlemiyor bu damage sınırını acaba nasıl kaldırabilirim ?

Sırf birşey yazmak için yazmayın hocam biz diyoruz Ankara, sen ne diyorsun.
Kardeş sana çözümünü söylüyorum başka birşey olamaz siz bu konuda bilgisizseniz ben ne yapabilirim daha ne kadar açıklama bekliyosun yapman gereken şeyi söyledik işte boş boş şeyler yazma oraya bilmiyosan yapma çözüm sunan birisinede bu şekil davranma olurmu..

Kardeş sana çözümünü söylüyorum başka birşey olamaz siz bu konuda bilgisizseniz ben ne yapabilirim daha ne kadar açıklama bekliyosun yapman gereken şeyi söyledik işte boş boş şeyler yazma oraya bilmiyosan yapma çözüm sunan birisinede bu şekil davranma olurmu..

Sorun çözüldü senin dediğin damageyi düşürür atıyorum 22 t atarken 20 t atarlar sıkıntı cıkmaz diyorsun ama saltanat serverlerinde senin yöntem işin yaramıyor src tabanlı damage sınırı 10 haneye çıkartıldı suanlık sorun yaşamıyorum bi kaç bugu fixleyip kullanmaya devam edeceğim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri