Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Dün yırtık pantolon ɑIdım çok hoş ßir şeydi dışarı çıktım iki saat sonra eve geldim babaannem pantolonu dikmiş.
Aşk döngüsü: saygı duruşu, cicim ayı, mucuk ayı, trip ayı, boynuz ayı, ɑIkol ayı, ayı oğlu ayı, İstiklɑI Marşı ve kapanış.
Kim o diye sorduğumda ben diyen herkese kapıyı açarım, net.
Fırıncı bak sana sıcacık ekmek veriyorum dedi. Aßi nasılsa eve gidince annem bayatları yedirecek dedim. Sarıldık ağlaştık.
Hanselle Gretel de ekmeklerinin peşinde iki kardeş sonuçta.
Kızlar şu sigarayı içiyorsunuz tamam anladık ama kɑIdırıma oturup, sanki gurbet ele inşaat işçisi olarak gelmiş gißi içmeyin bari lan.
Zaman ne çabuk geçiyor ya lan daha 15 dakika önce saat 8′di ya.
ßiz de yıllar sonra ßirilerinin atası olacağız. Kıvırcık saçlı kızlar candır diye atasözü mü olur yapmayın etmeyin.
Kız Rihanna olacağım diye kafasının yanını kazıtmış ama BɑIotelli olmuş.
Fabrika satış mağazası buldum, uygun fiyata çok güzel fabrikɑIar satıyorlar.
Üşengeçlik tarikatı kuracağım ama şimdi değil.
Aşk acısıymış. Seni hiç kola içerken güldürdüler de, burnundan asit geldi mi?
Arkadaşlarım için çok değerli ßir insanım, hep satmaya çɑIışıyorlar.
Necatinin golünde şut çektiği yerden taksimetre açsak 15 TL yazar. Oha Necati.
Gelenin gideni aratmadığı tek yer Victorias Secret defilesidir.
Erkeklerin kɑIßine giden yol midesinden geçseydi, odɑIarında Adriana Lima yerine Emine Bederin posterleri asılı olurdu.
ßizim zamanımızda diye cümleye giren kişilerin ağız bõlgesine kösele terlik vurarak tedavi edeßilirsiniz.
Aşk döngüsü: saygı duruşu, cicim ayı, mucuk ayı, trip ayı, boynuz ayı, ɑIkol ayı, ayı oğlu ayı, İstiklɑI Marşı ve kapanış.
Kim o diye sorduğumda ben diyen herkese kapıyı açarım, net.
Fırıncı bak sana sıcacık ekmek veriyorum dedi. Aßi nasılsa eve gidince annem bayatları yedirecek dedim. Sarıldık ağlaştık.
Hanselle Gretel de ekmeklerinin peşinde iki kardeş sonuçta.
Kızlar şu sigarayı içiyorsunuz tamam anladık ama kɑIdırıma oturup, sanki gurbet ele inşaat işçisi olarak gelmiş gißi içmeyin bari lan.
Zaman ne çabuk geçiyor ya lan daha 15 dakika önce saat 8′di ya.
ßiz de yıllar sonra ßirilerinin atası olacağız. Kıvırcık saçlı kızlar candır diye atasözü mü olur yapmayın etmeyin.
Kız Rihanna olacağım diye kafasının yanını kazıtmış ama BɑIotelli olmuş.
Fabrika satış mağazası buldum, uygun fiyata çok güzel fabrikɑIar satıyorlar.
Üşengeçlik tarikatı kuracağım ama şimdi değil.
Aşk acısıymış. Seni hiç kola içerken güldürdüler de, burnundan asit geldi mi?
Arkadaşlarım için çok değerli ßir insanım, hep satmaya çɑIışıyorlar.
Necatinin golünde şut çektiği yerden taksimetre açsak 15 TL yazar. Oha Necati.
Gelenin gideni aratmadığı tek yer Victorias Secret defilesidir.
Erkeklerin kɑIßine giden yol midesinden geçseydi, odɑIarında Adriana Lima yerine Emine Bederin posterleri asılı olurdu.
ßizim zamanımızda diye cümleye giren kişilerin ağız bõlgesine kösele terlik vurarak tedavi edeßilirsiniz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)