farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Sosyal Ağ Twitleri 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Majesticc08
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 173
Uyuyacağım diye ßilgisayarı kapattım, telefondan giriyorum. Bunu da kapatınca yastıktan ßir denerim herhɑIde gɑIiba sanırsam.
Taksiye ßindiğimden beri taksimetreyle kesişiyoruz, sanırım taksimetre bana yazıyor.
Şimdi gidip odada kendi imkânlarımla atom parçɑIadım desem annemin soracağı ilk soru: hep yerlere döktün di mi?
Dünyadaki en güzel et, erkeğin başındaki ettir bence. Yani bu kadar kadın yanılıyor olamaz.
Yaşlı kadının ter kokusu, ruh durumunu iyileştirici etki yapıyormuş! Duydunuz kızlar ölünüz ßile para yapıyor.
Tamam dini ritüel eyvɑIlah da “danaya girmek” nedir be kardeşim, hiç ruhani ßir terim değil.
Kadınların para harcamasına beyin dɑIgɑIarı neden oluyormuş! ɑIışveriş için “beyin dɑIgɑIarı” yetmez, “bey” in parası lazım.
Adamın boyu 1.50 karşıdan gelen 1.85′lik kızı kesiyor. Hadi ɑIlah korkun yok, yükseklik korkun da mı yok?
Sevgilisinden ayrılan ßir Japon ne şanssızdır lan, unutaßilmesine imkan yok nereye baksa aynı yüz, kime baksa aynı gözler.
Elektrik kesikken lambanın düğmesiyle oynadıktan sonra “Lan şimdi düğme açık mı kɑIdı kapɑIı mı” diye düşünmekten beynim ɑIev topuna döndü.
Otobüsün içi hareket hɑIinde 30 derece, durakta kapılar açılınca -10 derece. Yanımda oturan amca çatladı, koli bandıyla tutturduk.
Bazen lan diyorum kendime. Sonra lanlı lunlu konuşma diyorum, önce o eli ßir indir, akıllı ol fɑIan derken zor ayırıyorlar.
Otobüs tıklım tıklım şoför ßile ayakta gidiyor, teyze de pis pis bana bakıyor. Lan ayaktayım zaten, ne yapayım öleyim mi teyze ya.
Büyük büyük dedem vakti zamanında dapınak şövɑIyeliği yapmış. Hem de kısa dönem.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri