Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

SİZCE Netmarlis mi Alansoft mu ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SYHMS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
2009 Yılından beri üyeyim foruma çok pvp bilişim gördüm. Netmarlis'le daha evvel çalışmam oldu ondan bahsedeyim;

Birincisi kesinlikle size yapamayacakaları şeyin sözünü vermezler verdiyse yapar emin olun bundan. Benim hizmet aldığım zamanlarda files sıkıntısı vardı onlarda giderildi diye biliyorum.
Alansoft ile çalışmam olmadı benimde hoş bir projem var iki firma üzerinde duruyorum ikisinden birini tercih edersen sorun yasamazsın ama sana sunu soyleyım her firmanın mutlaka eksikleri vardır ki bu herşeyde böyledir sen ihtiyaclarına en yakın olanı tercih etmelisin.

2009 Yılından beri üyeyim foruma çok pvp bilişim gördüm. Netmarlis'le daha evvel çalışmam oldu ondan bahsedeyim;

Birincisi kesinlikle size yapamayacakaları şeyin sözünü vermezler verdiyse yapar emin olun bundan. Benim hizmet aldığım zamanlarda files sıkıntısı vardı onlarda giderildi diye biliyorum.
Alansoft ile çalışmam olmadı benimde hoş bir projem var iki firma üzerinde duruyorum ikisinden birini tercih edersen sorun yasamazsın ama sana sunu soyleyım her firmanın mutlaka eksikleri vardır ki bu herşeyde böyledir sen ihtiyaclarına en yakın olanı tercih etmelisin.

İlginiz ve düşünceniz için tşk

KESİNLİKLE ALANSOFT ÇOK İLGİLİLER METİN2 SUNUCU SATIN ALDIM HİÇ BİR PRÜZ ÇIKMADI İŞLERİNDE ÇOK İYİLER ÖZELLİKLE TAYFUN ABİ ON NUMARA ADAM ÇOK İLİGLENDİ SAOLSUN

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri