- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 9
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
netmarlisde şuan hizmetim var birkaç sorun vardı halloldu hepsi çok sıcakkanlılar yardımcı oluyor oyun şuan +200 @netmarlis öneririm
ÖRNEK SERVER LİNKİNİZİ BEKLİYORUM OZAMAN!
tartışmasız alansoft derim.
Verdikleri destek,sıcakkanlılık,bilgileri,saat kaç olursa olsun en geç 15 dakikaya dönüşleri bir yana sadece tayfun bey için alansoft derim ( [ı]tek kişilik dev kadrodur[/ı] ).işini "para kazanalım da gerisi teferruat" diyenlerin aksine severek ve en iyisini yapmak için çabalayan bir adam.piyasadaki en iyi firmadır,gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
ÖRNEK SERVER LİNKİ BEKLİYORUM!
bilgilendirme için tşk
Son düzenleme:
- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Merhaba,
Hocam öncelikle hiç bir firma ayrımı, kötüleme vs. yapmaksızın bu düşüncemi yazıyorum piyasada bir çok bilişim var çok iyi araştırma yap kötü bilişim var iyi bilişim var.
Benim kendi düşüncem TurkLokasyon vb. Firmalar ile alışveriş yapabilirsin AlanSoft ve Netmarliste iyi firmalar oyun açmadan önce araştırmanı iyi yap.
Ek olarak; Alansoft'u tercih edebilirsin.
Hocam öncelikle hiç bir firma ayrımı, kötüleme vs. yapmaksızın bu düşüncemi yazıyorum piyasada bir çok bilişim var çok iyi araştırma yap kötü bilişim var iyi bilişim var.
Benim kendi düşüncem TurkLokasyon vb. Firmalar ile alışveriş yapabilirsin AlanSoft ve Netmarliste iyi firmalar oyun açmadan önce araştırmanı iyi yap.
Ek olarak; Alansoft'u tercih edebilirsin.
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 9
- DevLira
- 0
merhaba,
hocam öncelikle hiç bir firma ayrımı, kötüleme vs. Yapmaksızın bu düşüncemi yazıyorum piyasada bir çok bilişim var çok iyi araştırma yap kötü bilişim var iyi bilişim var.
Benim kendi düşüncem turklokasyon vb. Firmalar ile alışveriş yapabilirsin alansoft ve netmarliste iyi firmalar oyun açmadan önce araştırmanı iyi yap.
Ek olarak; alansoft'u tercih edebilirsin.
dediklerinizi dikkate alacam !
Ilgin için tşk
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
İki firmada iyi diye biliyorum ama detaylı araştırmanı tafsiye ederim !!!!
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)