HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Güncel Sorunsuz Çalişiyor.
uiCharacter.py(line:406) __LoadWindow
uiCharacter.py(line:391) __BindEvent
CharacterWindow.__LoadWindow - <type 'exceptions.AttributeError'>:'CharacterWindow' object has no attribute 'questSlot'
0601 01:27:45416 :: ============================================================================================================
0601 01:27:45416 :: Abort!!!!
CharacterWindow.__LoadWindow - <type 'exceptions.AttributeError'>:'CharacterWindow' object has no attribute 'questSlot'
0601 01:27:45416 :: ============================================================================================================
offline shop uyarlamıştık zamanında bunu![]()
uiCharacter.py(line:406) __LoadWindow
yorumlarda frozenin verdidgi kodlari yap questslot arat characterwnidowda #koy başina
Şaşıyorum arkadaş dednilenlerin hepsini birebir yapıyorum o kadar şey siliyoruz yinede eski quest sistemi kalıyor
hiç bişey değişmedi
2 sefer denedim aynı sorun oluyor ama neyseki kullanmamaya karar verdim
hiç bişey değişmedi
2 sefer denedim aynı sorun oluyor ama neyseki kullanmamaya karar verdim

yorumlarda frozenin verdidgi kodlari yap questslot arat characterwnidowda #koy başina
frozenin dediklerinide uyguladım olmazsa sileceğim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)