Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba Benim Bilgisayarım 2GB RAM'ı Olan 32 Bit işletim sistemi, x64bit tabanlı islemci'ye sahip bunu 64 bit yapmak istiyorum format ile atılıyormuş bende format cd sı yok baska yoldan nasıl yapabılırım ?
İşletim sistemi Çalışırken 32 bit mimarisi üzerine 64 bit mimarisi kuramazsın.
64 bit mimarisini 32 bit işletim sisteminin yanınada kuramazsın.
her koşulda önceki işletim sistemini yok sayıp ÜZERİNE yada silip yeni bir halde 64 bite yükseltebilirsiniz.
64 bit mimarisini 32 bit işletim sisteminin yanınada kuramazsın.
her koşulda önceki işletim sistemini yok sayıp ÜZERİNE yada silip yeni bir halde 64 bite yükseltebilirsiniz.
Bilgisayar sistemin 64 bit işletim sistemini karşılıyorsa, kullandığın işletim sistemini tamamen kaldırıp 64 bit kurabilirsin.Merhaba Benim Bilgisayarım 2GB RAM'ı Olan 32 Bit işletim sistemi, x64bit tabanlı islemci'ye sahip bunu 64 bit yapmak istiyorum format ile atılıyormuş bende format cd sı yok baska yoldan nasıl yapabılırım ?
64 bit işletim sistemi kuruyorsan kullandığın Ram Bellek biraz az, masa üstü bilgisayar kullanıyorsan takviye yapmanı öneririm.
İnternet üzerinden güvenilir siteler var. Kullanacağın, kullanmak istediğin işletim sistemini indirip CD/DVD ya da Flash belleğin varsa Flash belleğine İSO'yu yazdırıp formatını yapabilirsin.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
bu sitede güncel işletim sistemleri mevcut, eğer yapamam diyorsan hiç bulaşma 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)