HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sabit Konular Index' ine eklenmesini istediğiniz konularınız için başvurunuzu bu konu altından yapabilirsiniz.
Başvuru Yapmadan Önce Konu İçeriğinin Uyması Gereken Kurallar :
Eğer açtığınız konu bu şartlara uyuyor ise bu konu altından konu linkini vererek Sabit Konular Index' ine başvurabilirsiniz. Verdiğiniz konu linki bölüm yetkilileri tarafından incelendikten sonra eğer uygun görülürse Sabit Konular Index' ine eklenecektir.
Başvuru Yapmadan Önce Konu İçeriğinin Uyması Gereken Kurallar :
- Paylaşılan grafik çalışmanın .psd dosyası konuda indirme linki bulunmak zorundadır.
- Paylaşılan grafik çalışmasına ait virustotal linki bulunmalıdır.
- Paylaşılan virustotal taramasında link taraması kabul edilmemektir.
- Virustotal taramasında eğer .rar dosyası taratılıyor ise .rar dosyası şifresiz olmak zorundadır.
- Paylaşılan grafik çalışmadan örnek görsel paylaşılmalıdır.
Eğer açtığınız konu bu şartlara uyuyor ise bu konu altından konu linkini vererek Sabit Konular Index' ine başvurabilirsiniz. Verdiğiniz konu linki bölüm yetkilileri tarafından incelendikten sonra eğer uygun görülürse Sabit Konular Index' ine eklenecektir.
Son düzenleme:
Bahsettiğiniz konu pvp-panel bölümünde. Yukarıda bahsettiğimiz kurallara uymayan paylaşımları sabit konulara ekleyemiyorum ne yazık ki.
DüzeltimBahsettiğiniz konu pvp-panel bölümünde. Yukarıda bahsettiğimiz kurallara uymayan paylaşımları sabit konulara ekleyemiyorum ne yazık ki.
Skyeden Bana Bir cvp Yazsana 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)