Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
üst mesajdaki sorun hala devam ediyor. py lerdeki değişikliğin sıralama ile alakalı olduğunu farkettim
py lerdeki değişiklikler olmadan oyuna giriş yapıyorum.
herşey düzgün çalışıyor gibi
meleylair.lua daki son gerekli işlemi çözemedim
status checking in guild
bu yazı çıkıyor.
lonca lideriyle de denedim. lonca üyesi ile de denedim aynı yazı.
lonca lideri tarafından savaşçı olarak işaretlenmiş olması gerekliliğidir.
bununla alakalı bir problem gibi ama nasıl savaşçı olarak işaretlenecek onu bilmiyorum.
oyun seceneklerınden pvp modundan lonca tıkla gir lonca başkanı ılede git meley tıkla kardes
oynayışını bilmeyince oluyor böyle şeyler tşkler lonca moduna alınca giriş yaptı.oyun seceneklerınden pvp modundan lonca tıkla gir lonca başkanı ılede git meley tıkla kardes
efekler çok sorun olmadı.
instancebase.h da değer verdim efekler düzeldi.
cliend.exe sysrer de
Kod:
0510 10:20:29334 :: Not a valid .WAV file: sound/monster2/naga_mage/naga_mage_attack.wav
0510 10:20:29335 :: CSoundManager3D::GetInstance (filename: sound/monster2/naga_mage/naga_mage_attack.wav)
0510 10:20:38474 :: CRaceManager::RegisterRacePath : RACE[6118] LOAD MSMFILE[d:/ymir work/monster2/metinstone_reddragon_statue/metinstone_reddragon_statue.msm] ERROR. Will Find Another Path.
0510 10:28:41070 :: CRaceManager::RegisterRacePath : RACE[20388] LOAD MSMFILE[d:/ymir work/npc/flame_door_npc/flame_door_npc.msm] ERROR. Will Find Another Path.
0510 10:28:47172 :: CRaceManager::RegisterRacePath : RACE[6112] LOAD MSMFILE[d:/ymir work/monster2/ice_snow_insect/ice_snow_insect2.msm] ERROR. Will Find Another Path.
asıl sorun bu sıralamayı nasıl halledebilirim
interfacemodule.py
game.py
bu iki py hariç herşey tamam gibi
sıralama için bunları ekleyince makeinterface no module gibi bir hata veriyor pack açılmıyor.
yumurtalar bulmuyor bende bilmiyomoynayışını bilmeyince oluyor böyle şeyler tşkler lonca moduna alınca giriş yaptı.
efekler çok sorun olmadı.
instancebase.h da değer verdim efekler düzeldi.
cliend.exe sysrer de
bunlar çıkıyor bazı dosyaları okuyamıyor gibiKod:0510 10:20:29334 :: Not a valid .WAV file: sound/monster2/naga_mage/naga_mage_attack.wav 0510 10:20:29335 :: CSoundManager3D::GetInstance (filename: sound/monster2/naga_mage/naga_mage_attack.wav) 0510 10:20:38474 :: CRaceManager::RegisterRacePath : RACE[6118] LOAD MSMFILE[d:/ymir work/monster2/metinstone_reddragon_statue/metinstone_reddragon_statue.msm] ERROR. Will Find Another Path. 0510 10:28:41070 :: CRaceManager::RegisterRacePath : RACE[20388] LOAD MSMFILE[d:/ymir work/npc/flame_door_npc/flame_door_npc.msm] ERROR. Will Find Another Path. 0510 10:28:47172 :: CRaceManager::RegisterRacePath : RACE[6112] LOAD MSMFILE[d:/ymir work/monster2/ice_snow_insect/ice_snow_insect2.msm] ERROR. Will Find Another Path.
asıl sorun bu sıralamayı nasıl halledebilirim
interfacemodule.py
game.py
bu iki py hariç herşey tamam gibi
sıralama için bunları ekleyince makeinterface no module gibi bir hata veriyor pack açılmıyor.
bulmuyor derkenyumurtalar bulmuyor bende bilmiyom
haritada yumurtalar mı çıkmıyor
bulmuyor derken
haritada yumurtalar mı çıkmıyor[/QUOTEo]
Aynen
Sykpe varsa ekle.beni özelden
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)