Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
cevap verebilmem için türkçe yazması gerek onu belirttim boş konusan sensin üstüne vazife olmayan herseye atlayarak kendini gösterme çabasını girmen çok komik gerçekten.boş konuşma devam et. istediği gibi yazabilir, çözebiliyorsan yada çözmek istiyorsan çözersin sorununu
Bir Yandan karaca425 doğru söylüyor onların forumunda tek bir türkçe kelime kullanırsan spamdan ban yiyorsun turkmmodada böyle olması gerek bence .
orda almanda fransızca italyanca çince yazıncada ban yiyorsun tek dil ingilizce kuralı var burda öyle bir şey yok..Bir Yandan karaca425 doğru söylüyor onların forumunda tek bir türkçe kelime kullanırsan spamdan ban yiyorsun turkmmodada böyle olması gerek bence .
biz kimseyi banlamadık mesajını silmedik yasakta demedik ne kadar uzatıyorsun ?orda almanda fransızca italyanca çince yazıncada ban yiyorsun tek dil ingilizce kuralı var burda öyle bir şey yok..
sen hala neyin kafasını yaşıyorsun banladın sildin mi dedim sana yada yasak dedin mi dedim sana aloo karaca aranıyor. ben olanı söyledimbiz kimseyi banlamadık mesajını silmedik yasakta demedik ne kadar uzatıyorsun ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)