Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
öyle bişey yok ingilizce yazabilir yasak değilTürkçe yaz.Türk forumu burası.
öyle bişey yok ingilizce yazabilir yasak değil
Yasakmı yazmışım ben ? Türk forumuysa türkçe yazsın dedim.Yasak felan yazdıgımı göremiyorum ben.Kuralların ne olduğunu senden iyi biliyorum kafanı takma.
benden iyi bilemessin. yasak değil ingilizce yazabilir demişim bende nerenle anlıyorsun lafı sana yasak dedin mi dedim?
Yasakmı yazmışım ben ? Türk forumuysa türkçe yazsın dedim.Yasak felan yazdıgımı göremiyorum ben.Kuralların ne olduğunu senden iyi biliyorum kafanı takma.
bay profesor o zaman söyle diyim belki anlayabilirsin sana birşey yazmadım postumu alıntı yapıp konusmak için konusmaya calısan sensin yasak değil yazabilirsin diye yazıyorsun ben zaten yasak demedim anlıyabiliyormusun rica ediyorum artık lütfen anla.benden iyi bilemessin. yasak değil ingilizce yazabilir demişim bende nerenle anlıyorsun lafı sana yasak dedin mi dedim?
boş konuşma devam et. istediği gibi yazabilir, çözebiliyorsan yada çözmek istiyorsan çözersin sorununubay profesor o zaman söyle diyim belki anlayabilirsin sana birşey yazmadım postumu alıntı yapıp konusmak için konusmaya calısan sensin yasak değil yazabilirsin diye yazıyorsun ben zaten yasak demedim anlıyabiliyormusun rica ediyorum artık lütfen anla.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)