HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sadece 5 satırlık fikir hırsızlığının "70 TL" olmayacağına inandığım için paylaşayım dedim.![]()
Bir aciklama yapalim oncelikle satisda olan sistem satilsin diye koyulmadi ufuka şaka maksatli yapilan birsey ayrica senin gibi bununla kibirlencek degilim 70 lirayada kim alir bunu zaten hangi akla hizmet alirlar bunlarin hepsini gectim sen atmasan ben paylasim yapcakdim boyle kibirli aciz bir insan oldugun icin sv de 7000 bin kisi ile oynuyorsun e tabi oyun icinde 500 var yada yok e bunlarida gectim senin bildigin hic birsey yok ondan bundan alip kibirlen sadece kendini ye hadi hayirli isler
Bir aciklama yapalim oncelikle satisda olan sistem satilsin diye koyulmadi ufuka şaka maksatli yapilan birsey ayrica senin gibi bununla kibirlencek degilim 70 lirayada kim alir bunu zaten hangi akla hizmet alirlar bunlarin hepsini gectim sen atmasan ben paylasim yapcakdim boyle kibirli aciz bir insan oldugun icin sv de 7000 bin kisi ile oynuyorsun e tabi oyun icinde 500 var yada yok e bunlarida gectim senin bildigin hic birsey yok ondan bundan alip kibirlen sadece kendini ye hadi hayirli isler
Selamlar,
Açıklama yapmaya gerek duymuyorum açıkcası işleyiş basit, sistem size düşmeyen itemlerin rengini kırmızı göstermeye yarıyor. Tabi bunu değiştirebilirsiniz.
#NOT : SistemiLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.sunucumda ilk ben yazdım, paylaşım tarihlerinide baz alıp görebilirsiniz bunu.
UserInterface/PythonTextTail.cpp açın ve #include "PythonSystem.h" altına
HTML:#include "PythonPlayer.h"
ekleyin.
HTML:pTextTail->pOwnerTextInstance->SetColor(1.0f, 1.0f, 0.0f);
bu kodu aratıp, hemen altına
Kod:CInstanceBase * pInstanceBase = CPythonCharacterManager::Instance().GetMainInstancePtr(); if (pInstanceBase) { if (strcmp(pInstanceBase->GetNameString(), c_szName)) pTextTail->pOwnerTextInstance->SetColor(1.0f, 0.0f, 0.0f); }
ekleyip derleyin.
Görüntü;
![]()
paylaşım için teşekkürler faydalandım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)