HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Can abi seviliyorsun
Mesut pehlivan
Mesut pehlivanSelamlar,
Açıklama yapmaya gerek duymuyorum açıkcası işleyiş basit, sistem size düşmeyen itemlerin rengini kırmızı göstermeye yarıyor. Tabi bunu değiştirebilirsiniz.
#NOT : SistemiLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.sunucumda ilk ben yazdım, paylaşım tarihlerinide baz alıp görebilirsiniz bunu.
UserInterface/PythonTextTail.cpp açın ve #include "PythonSystem.h" altına
HTML:#include "PythonPlayer.h"
ekleyin.
HTML:pTextTail->pOwnerTextInstance->SetColor(1.0f, 1.0f, 0.0f);
bu kodu aratıp, hemen altına
Kod:CInstanceBase * pInstanceBase = CPythonCharacterManager::Instance().GetMainInstancePtr(); if (pInstanceBase) { if (strcmp(pInstanceBase->GetNameString(), c_szName)) pTextTail->pOwnerTextInstance->SetColor(1.0f, 0.0f, 0.0f); }
ekleyip derleyin.
Görüntü;
![]()
ThanksSelamlar,
Açıklama yapmaya gerek duymuyorum açıkcası işleyiş basit, sistem size düşmeyen itemlerin rengini kırmızı göstermeye yarıyor. Tabi bunu değiştirebilirsiniz.
#NOT : SistemiLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.sunucumda ilk ben yazdım, paylaşım tarihlerinide baz alıp görebilirsiniz bunu.
UserInterface/PythonTextTail.cpp açın ve #include "PythonSystem.h" altına
HTML:#include "PythonPlayer.h"
ekleyin.
HTML:pTextTail->pOwnerTextInstance->SetColor(1.0f, 1.0f, 0.0f);
bu kodu aratıp, hemen altına
Kod:CInstanceBase * pInstanceBase = CPythonCharacterManager::Instance().GetMainInstancePtr(); if (pInstanceBase) { if (strcmp(pInstanceBase->GetNameString(), c_szName)) pTextTail->pOwnerTextInstance->SetColor(1.0f, 0.0f, 0.0f); }
ekleyip derleyin.
Görüntü;
![]()

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)