Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Can abi seviliyorsun
Mesut pehlivan
Mesut pehlivanSelamlar,
Açıklama yapmaya gerek duymuyorum açıkcası işleyiş basit, sistem size düşmeyen itemlerin rengini kırmızı göstermeye yarıyor. Tabi bunu değiştirebilirsiniz.
#NOT : SistemiLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.sunucumda ilk ben yazdım, paylaşım tarihlerinide baz alıp görebilirsiniz bunu.
UserInterface/PythonTextTail.cpp açın ve #include "PythonSystem.h" altına
HTML:#include "PythonPlayer.h"
ekleyin.
HTML:pTextTail->pOwnerTextInstance->SetColor(1.0f, 1.0f, 0.0f);
bu kodu aratıp, hemen altına
Kod:CInstanceBase * pInstanceBase = CPythonCharacterManager::Instance().GetMainInstancePtr(); if (pInstanceBase) { if (strcmp(pInstanceBase->GetNameString(), c_szName)) pTextTail->pOwnerTextInstance->SetColor(1.0f, 0.0f, 0.0f); }
ekleyip derleyin.
Görüntü;
![]()
ThanksSelamlar,
Açıklama yapmaya gerek duymuyorum açıkcası işleyiş basit, sistem size düşmeyen itemlerin rengini kırmızı göstermeye yarıyor. Tabi bunu değiştirebilirsiniz.
#NOT : SistemiLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.sunucumda ilk ben yazdım, paylaşım tarihlerinide baz alıp görebilirsiniz bunu.
UserInterface/PythonTextTail.cpp açın ve #include "PythonSystem.h" altına
HTML:#include "PythonPlayer.h"
ekleyin.
HTML:pTextTail->pOwnerTextInstance->SetColor(1.0f, 1.0f, 0.0f);
bu kodu aratıp, hemen altına
Kod:CInstanceBase * pInstanceBase = CPythonCharacterManager::Instance().GetMainInstancePtr(); if (pInstanceBase) { if (strcmp(pInstanceBase->GetNameString(), c_szName)) pTextTail->pOwnerTextInstance->SetColor(1.0f, 0.0f, 0.0f); }
ekleyip derleyin.
Görüntü;
![]()

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)