kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Gautamada Kesenler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asdsaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 736

asdsaz

Level 2
Üye
Konular
25
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 9 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
55
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

LegendArmy ismine bile tahammül edemeyecek derecede kuyruk acısı olan bazı oyuncular gautamada kasılan hesapları kesmeyi marifet sayıyor. 105leyince zannediyorsunuz ki sizin loncalarınız kasabilecekler orda ;) İsimler tek tek not ediliyor özellikle afk kesenler haberiniz ola..

LegendArmy ismine bile tahammül edemeyecek derecede kuyruk acısı olan bazı oyuncular gautamada kasılan hesapları kesmeyi marifet sayıyor. 105leyince zannediyorsunuz ki sizin loncalarınız kasabilecekler orda ;) İsimler tek tek not ediliyor özellikle afk kesenler haberiniz ola..

bu oyunda kimi kessin millet o zaman oyunun amacı ne neden oynuyolar savaş oyunu değilmi bu meret :D herşeyede mazeret bulmayın afk kalma kardeş sende kendi hatanı kendin sölüyon :D

not: tarafsız yorumcuyum

iyi forumlar...

bu oyunda kimi kessin millet o zaman oyunun amacı ne neden oynuyolar savaş oyunu değilmi bu meret :D herşeyede mazeret bulmayın afk kalma kardeş sende kendi hatanı kendin sölüyon :D

not: tarafsız yorumcuyum

iyi forumlar...
Kardeş olaydan uzaksın biraz. Kimileri ,onlar kendini bilir, gautamaya gelip bizim loncadan insanları kesip kesip gidiyor. Amaçları bu yani, hani o çıksın ben kasayım gibi bi durum yok. Diğerlerine dokunmuyorlar bile :D
Hani olay öylesine kesilmek değil inan bana, velakin dediğin gibi olabilecek bir durum. Zaten yok efendim nası kesersiniz ban yiyeceksiniz demedim. Ama bugün ektiklerini yarın biçecekler haber vermek istedim :)

...

Son düzenleme:
Bizden birisinin kasılmasına mani olunmadığı sürece kimse gelip hobi olsun diye işine bakan adamı kesmiyor orda, aynısı bi arkadaşımıza yapıldığında çağırıyor onda bile 2 saat kağıt arıyoruz.

Dediğin gibi diğerlerine dokunulmuyorsa kendi loncana dönüp bi bakman lazım ben kimlerle takılıyorum diye.

Hocam sanıyorum yanlış okudun, konuyu açan kişide sizin loncadan eğer ben yanlış anlamadıysam. Sizin loncayı görünce kesenlere hitaben yazmış.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri