Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Gautamada Kesenler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asdsaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 743

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

LegendArmy ismine bile tahammül edemeyecek derecede kuyruk acısı olan bazı oyuncular gautamada kasılan hesapları kesmeyi marifet sayıyor. 105leyince zannediyorsunuz ki sizin loncalarınız kasabilecekler orda ;) İsimler tek tek not ediliyor özellikle afk kesenler haberiniz ola..

LegendArmy ismine bile tahammül edemeyecek derecede kuyruk acısı olan bazı oyuncular gautamada kasılan hesapları kesmeyi marifet sayıyor. 105leyince zannediyorsunuz ki sizin loncalarınız kasabilecekler orda ;) İsimler tek tek not ediliyor özellikle afk kesenler haberiniz ola..

bu oyunda kimi kessin millet o zaman oyunun amacı ne neden oynuyolar savaş oyunu değilmi bu meret :D herşeyede mazeret bulmayın afk kalma kardeş sende kendi hatanı kendin sölüyon :D

not: tarafsız yorumcuyum

iyi forumlar...

bu oyunda kimi kessin millet o zaman oyunun amacı ne neden oynuyolar savaş oyunu değilmi bu meret :D herşeyede mazeret bulmayın afk kalma kardeş sende kendi hatanı kendin sölüyon :D

not: tarafsız yorumcuyum

iyi forumlar...
Kardeş olaydan uzaksın biraz. Kimileri ,onlar kendini bilir, gautamaya gelip bizim loncadan insanları kesip kesip gidiyor. Amaçları bu yani, hani o çıksın ben kasayım gibi bi durum yok. Diğerlerine dokunmuyorlar bile :D
Hani olay öylesine kesilmek değil inan bana, velakin dediğin gibi olabilecek bir durum. Zaten yok efendim nası kesersiniz ban yiyeceksiniz demedim. Ama bugün ektiklerini yarın biçecekler haber vermek istedim :)

Bizden birisinin kasılmasına mani olunmadığı sürece kimse gelip hobi olsun diye işine bakan adamı kesmiyor orda, aynısı bi arkadaşımıza yapıldığında çağırıyor onda bile 2 saat kağıt arıyoruz.

Dediğin gibi diğerlerine dokunulmuyorsa kendi loncana dönüp bi bakman lazım ben kimlerle takılıyorum diye.

Hocam sanıyorum yanlış okudun, konuyu açan kişide sizin loncadan eğer ben yanlış anlamadıysam. Sizin loncayı görünce kesenlere hitaben yazmış.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri