recep reis benden iyi bilirsin bu işi sence bu yapılan mantıklımı yani neden syserr i gizleyimki veya neden syserr veren bir sistemi ekleyimki varki bir sıkıntısı syserr veriyor benim dusuncem her zaman ne şeytanı gör nede ihlas ı oku o yuzden madem bunu eklıyorsun syserr ı bırak açık kalsın gizleyeceksende ekleme tamamen bu benim şahsim gorusumdur yanlış da dusunuyor olabılırım.
dostum sen bunu paylasark ınsanlara ıylık yaptıgını sanıyorsun ama bak bu yanlış bunu hatayı fixliyor sanıp ekleyenler olacaktır bunu sende bılıyorsun sonra files satarken bunu yapıp %100 syserr sız fıles dıyerek fıles satıyorlar yapmayın bunu kardeşim millete iyliginiz dokunacaksa gerçekten cozup bu hatayı cozumunu paylaşın ki millet yararlansın ben bu syserr i ilk bekir akdemir ın offshop ta almıstım syserr ın başını clıent src de arattıgımda o cpp cıkmıstı ve ordan bulup kapatmıstım bende bunu ılk zamanlar fıx sanıyordum hatta cahillik yapıp gittim onu ekledıgım fılesı sattıp bu yanlış kardeşim yapmayın gozunuzu seveyım şimdi bunu goren arkadaslar gıdıp her syserr ın trace sının basına // koyup syserr fixledim diye gecınecek yanlıs bir soz soyledıgımı dusunmuyorum yanlısım varsada affola ama benim dusuncelerım bunlardan ıbaret bu piyasada hiçbir zaman çalışmayan veya hatalı olan bır bılgıyı paylasmadık 3 5 paylastıgım sıstem var onlarıda kendım kullandım test edıp paylastım sen bunu paylasırken direk yabancı bır forumdan paylastın ıyı hosta hıc bunun sonunda olacakları bılıyormusun bu yapılan sey nelere yol acacak benmı yanlıs dusunuyorum acaba.
Cok fazla derin dusunuyorsun atiyorum grany hatasi ? Ayni sekil yap gitsin hic bir hata cikarmaz
reis bak işte bundan bahsediyorum biraz derin dusunuyorum sacma gelebılır ama bızım ınsanımız böyle yobazlaştı herşeyde kolaya kaçmaya başladı sen ben biz insanlara örnek olmalıyız neden granny surumunu yukseltıp hatayı çözmek varken syserr ini kapatayım ki biz sen veya herangı bırısı gıdıp adamlara derse syserr i kapat hıc ugrasmak gereksız adamda boyle boyle herşeyden kolaya kaçmaya başlıcak yap abi yap max 15 dk nı alır ya yanlışmıyım reis gereksiz konuşuyor gıbı gorunuyor olabılırım o taraftan ama banada aynı seyler yapıldı o yuzden konusuyorum oyle yapma gereksız boyle yapma gereksız madem gereksız bu fırma bu zımbırtıyı nıye koymuş dimi forumda bu sıstemın sorununu cozen kişiler var ama adam mezera goturecek fix'i veyahutta parayla satıyor.
Cok fazla derin dusunuyorsun atiyorum grany hatasi ? Ayni sekil yap gitsin hic bir hata cikarmaz
sorun çıkarmaz kardeşimCannot find item by .... sysr hatası sorun çıkarırmı onu söyleyin bari![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...