bList 1
bList
emirhanHCL 1
emirhanHCL
[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Cannot find item by .... [OfflineShop] Syserr Hide

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan forum80
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[FONT=&amp]/edit

konuyu kapatın arkadaşlar anladım ki insanlara iyilik yapılmıyormuş

benim bunu paylaşmamdaki amaç bu hata sürekli syserr.txt i dolduruyordu ve oyunu fazla etkilemiyordu ve bu syserr o kadar fazla dolduruyorduki diğer hatalara bakmak için txt dosyasının taa aşşagısına inmek zorunda kalınıyordu ama benim belirtmeme ramen insanların bu tepkisi kimin ne oldugunu belli ediyor herneyse hayırlı forumlar

[/FONT]

Son düzenleme:
Konu için teşekkurler fakat arkadaşın yazdığı gibi bu bir fix değildir sorunu çözmez sadece gizler benim düşüncem gizlemek değildir bir sorun olmasa o syserr'i vermezdi ilerde bir sıkıntı olursa gizlendiği için hatayı göstermiyor gibi şeyler olabilir bunu genelde files satan arkadaşlar yapar // koyarak syserrleri kapatır bakarsınız syserr yoktur ama arka planda client can çekişir.

merhaba arkadaşlar bu konu paylaşılmadı diye biliyorum

öncelikle alıntıdır ve fix değildir sadece gizlemedir
bazı offlineshoplarda bu problem yaşanabiliyor
aslında zararsız bir uyarıdır

gizlemek için ise

[FONT=&amp]PythonItemMoudle.cpp aç ve arat
[/FONT]
Kod:
[COLOR=#272A34][FONT=&amp]PyObject * itemSelectItem(PyObject * poSelf, PyObject * poArgs)[/FONT][/COLOR]
[FONT=&amp]

alttaki

[/FONT]
Kod:
[COLOR=#272A34][FONT=&amp]TraceError("Cannot find item by %d", iIndex);[/FONT][/COLOR]
[FONT=&amp]

bunu

bu şekilde değiştir
[/FONT]
Kod:
[COLOR=#272A34][FONT=&amp]//TraceError("Cannot find item by %d", iIndex);[/FONT][/COLOR]
[FONT=&amp]

yardımcı olabildiysem ne mutlu hayırlı vakitler.

[/FONT]

Konu için teşekkurler fakat arkadaşın yazdığı gibi bu bir fix değildir sorunu çözmez sadece gizler benim düşüncem gizlemek değildir bir sorun olmasa o syserr'i vermezdi ilerde bir sıkıntı olursa gizlendiği için hatayı göstermiyor gibi şeyler olabilir bunu genelde files satan arkadaşlar yapar // koyarak syserrleri kapatır bakarsınız syserr yoktur ama arka planda client can çekişir.

ün de dediği gibi syserr.txt fix'i oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri