[FONT=&]/edit
konuyu kapatın arkadaşlar anladım ki insanlara iyilik yapılmıyormuş
benim bunu paylaşmamdaki amaç bu hata sürekli syserr.txt i dolduruyordu ve oyunu fazla etkilemiyordu ve bu syserr o kadar fazla dolduruyorduki diğer hatalara bakmak için txt dosyasının taa aşşagısına inmek zorunda kalınıyordu ama benim belirtmeme ramen insanların bu tepkisi kimin ne oldugunu belli ediyor herneyse hayırlı forumlar
[/FONT]
konuyu kapatın arkadaşlar anladım ki insanlara iyilik yapılmıyormuş
benim bunu paylaşmamdaki amaç bu hata sürekli syserr.txt i dolduruyordu ve oyunu fazla etkilemiyordu ve bu syserr o kadar fazla dolduruyorduki diğer hatalara bakmak için txt dosyasının taa aşşagısına inmek zorunda kalınıyordu ama benim belirtmeme ramen insanların bu tepkisi kimin ne oldugunu belli ediyor herneyse hayırlı forumlar
[/FONT]
Son düzenleme:
Konu için teşekkurler fakat arkadaşın yazdığı gibi bu bir fix değildir sorunu çözmez sadece gizler benim düşüncem gizlemek değildir bir sorun olmasa o syserr'i vermezdi ilerde bir sıkıntı olursa gizlendiği için hatayı göstermiyor gibi şeyler olabilir bunu genelde files satan arkadaşlar yapar // koyarak syserrleri kapatır bakarsınız syserr yoktur ama arka planda client can çekişir.
merhaba arkadaşlar bu konu paylaşılmadı diye biliyorum
öncelikle alıntıdır ve fix değildir sadece gizlemedir
bazı offlineshoplarda bu problem yaşanabiliyor
aslında zararsız bir uyarıdır
gizlemek için ise
[FONT=&]PythonItemMoudle.cpp aç ve arat
[/FONT][FONT=&]Kod:[COLOR=#272A34][FONT=&]PyObject * itemSelectItem(PyObject * poSelf, PyObject * poArgs)[/FONT][/COLOR]
alttaki
[/FONT][FONT=&]Kod:[COLOR=#272A34][FONT=&]TraceError("Cannot find item by %d", iIndex);[/FONT][/COLOR]
bunu
bu şekilde değiştir
[/FONT][FONT=&]Kod:[COLOR=#272A34][FONT=&]//TraceError("Cannot find item by %d", iIndex);[/FONT][/COLOR]
yardımcı olabildiysem ne mutlu hayırlı vakitler.
[/FONT]
Konu için teşekkurler fakat arkadaşın yazdığı gibi bu bir fix değildir sorunu çözmez sadece gizler benim düşüncem gizlemek değildir bir sorun olmasa o syserr'i vermezdi ilerde bir sıkıntı olursa gizlendiği için hatayı göstermiyor gibi şeyler olabilir bunu genelde files satan arkadaşlar yapar // koyarak syserrleri kapatır bakarsınız syserr yoktur ama arka planda client can çekişir.
ün de dediği gibi syserr.txt fix'i oluyor
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gizliyorsun