Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Onaylı paylaşımlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hero09090909
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 236
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamunaleyküm forumda yer alan birçok bölümde gereksiz veya başkasının ücretli sattığı sistemi wareze düşüren konular açılıyor ilgili yönetici konuyu kapatana kadar sistemler filesler başkalarının eline geçebiliyor. Bazı bölümlerde olduğu gibi artık onaylı paylaşımlar yapılmadı yönetici konuyu uygun görürse aktif etmeli gereksiz konularla bölümün kirlenmeside engellenmiş olur bu benim görüşüm. İyi forumlar

Selamunaleyküm forumda yer alan birçok bölümde gereksiz veya başkasının ücretli sattığı sistemi wareze düşüren konular açılıyor ilgili yönetici konuyu kapatana kadar sistemler filesler başkalarının eline geçebiliyor. Bazı bölümlerde olduğu gibi artık onaylı paylaşımlar yapılmadı yönetici konuyu uygun görürse aktif etmeli gereksiz konularla bölümün kirlenmeside engellenmiş olur bu benim görüşüm. İyi forumlar

Güzel düşünmüşsün fakat forumda çok fazla aktivite ve çevrimiçi sayısı çok yüksek olduğu için bu sistemle uğraşmaya kimsenin gücü yetmez. Bu tür konuları "Mesajı Şikayet Et" kısmından şikayet ederek forumdaki yanlış konuları, güvenilir olmayan konuları vesaire kendimiz eleyebiliriz. Ama dediğim gibi düşündüğün sistem güzel bir sistem.

Sunduğunuz öneri şuanlık bana göre çok uygun bir sistem değil. Sürekli paylaşım yapanlar oluyor ve bu paylaşımları inceleyip ondan sonra yayınlamakta bu yüzden biraz zor olacaktır. Bunun yerine zaten konuları açıldıktan sonra biz şikayet üzerine veya şüpheli olan durumları gördüğümüzde inceliyoruz ve gerekli işlem neyse onu yapıyoruz. Diğer türlü konuları onaylayarak paylaşmak 2 kat daha fazla sorumluluk isteyen bir durum gibi geliyor bana. Ve herkes sabırlı değil dolayısıyla bu sistem güzelliklerin yanında bir takım sorunları da doğurabilir. Tabi ki de kararı verecek olan adminlerimizdir. Konuyu onlara yönlendirip kapatıyorum.
@admin; @CrazyAlkan;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri