Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Gördüğüm kadarıyla serverimizin kral surası yine çok atarlı 
Şuna bi açıklık getiriyim. MIFTAH : 7 / Shero :3
7-3 de girdiğini söylüyorsun. Vs 10-6 bitiyor. Yani 7 El ws attın ve 3 el kesebildin.Sherodan çok wsyi sen atmış oluyorsun bu durumda. Hala ben mi attım demiş vb. kelimeler kullanman şu noktada saçma geliyor.
Serverin kral surasısın sen yapma böyle şeyler

7-3 de girdiğini söylüyorsun. Vs 10-6 bitiyor. Yani 7 El ws attın ve 3 el kesebildin.Sherodan çok wsyi sen atmış oluyorsun bu durumda. Hala ben mi attım demiş vb. kelimeler kullanman şu noktada saçma geliyor.
Serverin kral surasısın sen yapma böyle şeyler

şunada bi açıklık getireyim bilmediğin konulara atlamasan cok daha iyi olucak kardeşim 7-3 de ben girdim oyunda bile yoktum zaten arkadas netinin ağır olduğunu sen gir dedi ben cıkmıstım zaten sonra girdim 7*3 den ben devam ettim vs ye MIFTAH kardeşimizi tekrar vs ye davet ediyorum oyundayım her zaman atabilirizGördüğüm kadarıyla serverimizin kral surası yine çok atarlı
Serverin kral surasısın sen yapma böyle şeyler![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)