- Konular
- 82
- Reaksiyon Skoru
- 67
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 78
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
farkindaysaniz Shero Evohes yazmiyorBırakta üstünden biraz zaman geçsin yenildin tebrik ettin vs atacağınız zaman o sana pm atar söyler zaten ne bu aceleKestikleriyle atacağını zannetmiyorum ama bir ihtimal belki atarsınız
Turkmmo Flood Engelleme
Bırakta üstünden biraz zaman geçsin yenildin tebrik ettin vs atacağınız zaman o sana pm atar söyler zaten ne bu aceleKestikleriyle atacağını zannetmiyorum ama bir ihtimal belki atarsınız
Sizdeki bu sevinc nedir onu cözmeye calisiyorum egonuzumu tatmin ediyorsunuz arkadaşim hazirliksiz geldiği icin buyu hizinda geri düsmüs ve kesmesi normal ve 2 cisi meteden ondan bundan kostum felan toplamissiniz toplama setimiz yok bizim
merak etme sen kendimiz dizdimiz setle atariz arkadas ayni basariyi bana karsi göstermesini istiyorum ben
Son düzenleme:
- Konular
- 4,839
- Online süresi
- 22m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 2,558
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 402
- MmoLira
- -117
- DevLira
- 0
farkindaysaniz Shero Evohes yazmiyor
Turkmmo Flood Engelleme
Sizdeki bu sevinc nedir onu cözmeye calisiyorum egonuzumu tatmin ediyorsunuz arkadaşim hazirliksiz geldiği icin buyu hizinda geri düsmüs ve kesmesi normal ve 2 cisi meteden ondan bundan kostum felan toplamissiniz toplama setimiz yok bizimmerak etme sen kendimiz dizdimiz setle atariz arkadas ayni basariyi bana karsi göstermesini istiyorum ben
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Vs yi sen atmışsın işte neden yalan söyleme gereği duyuyorsun anlam veremedim
Madem hazırlıksızsın neden vs atıyorsun hazır olunca atarsın
2 cisi meteden ondan bundan kostum felan toplamissiniz toplama setimiz yok bizimmerak etme sen kendimiz dizdimiz setle atariz arkadas ayni basariyi bana karsi göstermesini istiyorum ben
Toplama setle vs atan birisine yenilmekte bir başarı o zaman
O toplama dediğin seti meteye batu sattı zaten daha öncede aynı setle 5-0 yenilmiştin yani daha öncede seni kestiğimiz için başarı olarak görmüyoruz 
http://www.imagevisit.com/image/fyX2g
Her yenilgiden sonra bir bahanen oluyor alıştık artık

http://www.imagevisit.com/image/fyewZ
Devamıda var ama atma gereği duymuyorum bence bu kadarı yeterli iyi forumlar

- Konular
- 82
- Reaksiyon Skoru
- 67
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 78
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Vs yi sen atmışsın işte neden yalan söyleme gereği duyuyorsun anlam veremedimMadem hazırlıksızsın neden vs atıyorsun hazır olunca atarsın
![]()
Toplama setle vs atan birisine yenilmekte bir başarı o zamanO toplama dediğin seti meteye batu sattı zaten daha öncede aynı setle 5-0 yenilmiştin yani daha öncede seni kestiğimiz için başarı olarak görmüyoruz
http://www.imagevisit.com/image/fyX2g
Her yenilgiden sonra bir bahanen oluyor alıştık artık
http://www.imagevisit.com/image/fyewZ
Devamıda var ama atma gereği duymuyorum bence bu kadarı yeterli iyi forumlar![]()
Mete bana vsden sonra benim setle attilar dedi eğer vsden önce öyle birsey deseydiler ben o vsyi kesin alirdim kafani yorma sen ucu ucuna önde oldu zaten 6 b hizli kostumle attim benim bahanem yoktur bahanem olsa tebrik etmezdm ibrahim shero arkadasim 7-3 den sonra bana mesaj atti ben girdim vsyi ondan benm attimi demis oyle birsey olsa evohesde atardim neden Sheroda atayim bidahaki vsde sizi yendiğimde bunu size hatirlatirim bakalim o setle bu set fark ediyormu söylersiniz
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 66
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 34
- MmoLira
- -5
- DevLira
- 0
Mete bana vsden sonra benim setle attilar dedi eğer vsden önce öyle birsey deseydiler ben o vsyi kesin alirdim kafani yorma sen ucu ucuna önde oldu zaten 6 b hizli kostumle attim benim bahanem yoktur bahanem olsa tebrik etmezdm ibrahim shero arkadasim 7-3 den sonra bana mesaj atti ben girdim vsyi ondan benm attimi demis oyle birsey olsa evohesde atardim neden Sheroda atayim bidahaki vsde sizi yendiğimde bunu size hatirlatirim bakalim o setle bu set fark ediyormu söylersiniz
Yenilince bu çamur atma isteğini anlıyorum. Yenildin , vsyi Shero nickinden sen attın , kanıtını da arkadaşım atmış daha neyin inkarı bu ? Seti ondan bundan almışım falan , sana kendimi kanıtlamak zorunda değilim. İstediğini konuşabilirsin , bu son yorumum. Daha fazla muhattap olmaya gerek yok.
İyi forumlar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)