Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

MIFTAH 10-6 Shero (Evohes)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LegendOfArkadia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 88
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bırakta üstünden biraz zaman geçsin yenildin tebrik ettin vs atacağınız zaman o sana pm atar söyler zaten ne bu acele :D Kestikleriyle atacağını zannetmiyorum ama bir ihtimal belki atarsınız :D
farkindaysaniz Shero Evohes yazmiyor

Turkmmo Flood Engelleme

Bırakta üstünden biraz zaman geçsin yenildin tebrik ettin vs atacağınız zaman o sana pm atar söyler zaten ne bu acele :D Kestikleriyle atacağını zannetmiyorum ama bir ihtimal belki atarsınız :D

Sizdeki bu sevinc nedir onu cözmeye calisiyorum egonuzumu tatmin ediyorsunuz arkadaşim hazirliksiz geldiği icin buyu hizinda geri düsmüs ve kesmesi normal ve 2 cisi meteden ondan bundan kostum felan toplamissiniz toplama setimiz yok bizim :) merak etme sen kendimiz dizdimiz setle atariz arkadas ayni basariyi bana karsi göstermesini istiyorum ben

Son düzenleme:
farkindaysaniz Shero Evohes yazmiyor

Turkmmo Flood Engelleme

Sizdeki bu sevinc nedir onu cözmeye calisiyorum egonuzumu tatmin ediyorsunuz arkadaşim hazirliksiz geldiği icin buyu hizinda geri düsmüs ve kesmesi normal ve 2 cisi meteden ondan bundan kostum felan toplamissiniz toplama setimiz yok bizim :) merak etme sen kendimiz dizdimiz setle atariz arkadas ayni basariyi bana karsi göstermesini istiyorum ben

Vs yi sen atmışsın işte neden yalan söyleme gereği duyuyorsun anlam veremedim :D Madem hazırlıksızsın neden vs atıyorsun hazır olunca atarsın :D

2 cisi meteden ondan bundan kostum felan toplamissiniz toplama setimiz yok bizim :) merak etme sen kendimiz dizdimiz setle atariz arkadas ayni basariyi bana karsi göstermesini istiyorum ben

Toplama setle vs atan birisine yenilmekte bir başarı o zaman :D O toplama dediğin seti meteye batu sattı zaten daha öncede aynı setle 5-0 yenilmiştin yani daha öncede seni kestiğimiz için başarı olarak görmüyoruz :D

http://www.imagevisit.com/image/fyX2g

Her yenilgiden sonra bir bahanen oluyor alıştık artık :D

http://www.imagevisit.com/image/fyewZ

Devamıda var ama atma gereği duymuyorum bence bu kadarı yeterli iyi forumlar :)

Vs yi sen atmışsın işte neden yalan söyleme gereği duyuyorsun anlam veremedim :D Madem hazırlıksızsın neden vs atıyorsun hazır olunca atarsın :D

Toplama setle vs atan birisine yenilmekte bir başarı o zaman :D O toplama dediğin seti meteye batu sattı zaten daha öncede aynı setle 5-0 yenilmiştin yani daha öncede seni kestiğimiz için başarı olarak görmüyoruz :D

http://www.imagevisit.com/image/fyX2g

Her yenilgiden sonra bir bahanen oluyor alıştık artık :D

http://www.imagevisit.com/image/fyewZ

Devamıda var ama atma gereği duymuyorum bence bu kadarı yeterli iyi forumlar :)

Mete bana vsden sonra benim setle attilar dedi eğer vsden önce öyle birsey deseydiler ben o vsyi kesin alirdim kafani yorma sen ucu ucuna önde oldu zaten 6 b hizli kostumle attim benim bahanem yoktur bahanem olsa tebrik etmezdm ibrahim shero arkadasim 7-3 den sonra bana mesaj atti ben girdim vsyi ondan benm attimi demis oyle birsey olsa evohesde atardim neden Sheroda atayim bidahaki vsde sizi yendiğimde bunu size hatirlatirim bakalim o setle bu set fark ediyormu söylersiniz

Mete bana vsden sonra benim setle attilar dedi eğer vsden önce öyle birsey deseydiler ben o vsyi kesin alirdim kafani yorma sen ucu ucuna önde oldu zaten 6 b hizli kostumle attim benim bahanem yoktur bahanem olsa tebrik etmezdm ibrahim shero arkadasim 7-3 den sonra bana mesaj atti ben girdim vsyi ondan benm attimi demis oyle birsey olsa evohesde atardim neden Sheroda atayim bidahaki vsde sizi yendiğimde bunu size hatirlatirim bakalim o setle bu set fark ediyormu söylersiniz

Yenilince bu çamur atma isteğini anlıyorum. Yenildin , vsyi Shero nickinden sen attın , kanıtını da arkadaşım atmış daha neyin inkarı bu ? Seti ondan bundan almışım falan , sana kendimi kanıtlamak zorunda değilim. İstediğini konuşabilirsin , bu son yorumum. Daha fazla muhattap olmaya gerek yok.

İyi forumlar.

Tebrikler reis

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri