- Konular
- 125
- Online süresi
- 13h 41m
- Reaksiyon Skoru
- 31
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 142
- MmoLira
- 93
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
..M2 BOB SUAN İCİN SORUNSUZ HERKESTE CALIŞMAKTA METİN2MOD İSE AYNI DURUMDA DEĞİLDİR!
Merhaba arkadaslar M2Bob botunu size sunuyorum buradan indirerek ücretsiz olarak kullanabileceksiniz.ilk olarak hileyi rardan masaüstüne cıkartınız masaütüne gelen M2Bob klasörün içinde bulunan M2Bobuygulamasına tıklayınız daha sonra karsınıza gelen ekrandan
M2bob kullanıcı adınız yoksa hemen BURDAN alınız daha sonra usarname ve şifrenizi
giriş yaptıktan sonra continue deyip oyuna giriş yapmanız yeterlidir. Karsınıza gelen ekranda
client kısmına kullanıcı vs..şeyleri doldurmasını bilirsiniz doldurduktan sonra botu calıstırınız
metin2 oyununa giriş yapacaktırâ¦.
M2 BOB FREE 2 GÜNDE BİR CRACK İSTEMEKTEDİR.
CRACK İCİN BOTU CALIŞTIRIP SİZİ YÖNLENDİRİCEKDİR.
M2 BOBU BURDAN İNDİREBİLİRSİNİZ.
CRACK DOSYASI 100MB CİVARINDA HIZLI İNMESİ İCİN BURDAN PREMİUM LİNK DEN HIZLI İNDİRİN.
Merhaba arkadaslar M2Bob botunu size sunuyorum buradan indirerek ücretsiz olarak kullanabileceksiniz.ilk olarak hileyi rardan masaüstüne cıkartınız masaütüne gelen M2Bob klasörün içinde bulunan M2Bobuygulamasına tıklayınız daha sonra karsınıza gelen ekrandan
M2bob kullanıcı adınız yoksa hemen BURDAN alınız daha sonra usarname ve şifrenizi
giriş yaptıktan sonra continue deyip oyuna giriş yapmanız yeterlidir. Karsınıza gelen ekranda
client kısmına kullanıcı vs..şeyleri doldurmasını bilirsiniz doldurduktan sonra botu calıstırınız
metin2 oyununa giriş yapacaktırâ¦.
M2 BOB FREE 2 GÜNDE BİR CRACK İSTEMEKTEDİR.
CRACK İCİN BOTU CALIŞTIRIP SİZİ YÖNLENDİRİCEKDİR.
M2 BOBU BURDAN İNDİREBİLİRSİNİZ.
CRACK DOSYASI 100MB CİVARINDA HIZLI İNMESİ İCİN BURDAN PREMİUM LİNK DEN HIZLI İNDİRİN.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 60
- Online süresi
- 2m 2s
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 26 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 23
- DevLira
- 0
​Virüstotal yok. Bildirildi.
- Konular
- 125
- Online süresi
- 13h 41m
- Reaksiyon Skoru
- 31
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 142
- MmoLira
- 93
- DevLira
- 0
Arkadaşım linkler m2,bobun orjinal linkleri neyin virüstotalından bahsediyorsunâVirüstotal yok. Bildirildi.
- Konular
- 60
- Online süresi
- 2m 2s
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 26 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 23
- DevLira
- 0
Arkadaşım linkler m2,bobun orjinal linkleri neyin virüstotalından bahsediyorsun
Normal m2 bobda link.tl olduğunu zannetmiyorum. Linkleri değiştirmediğini bilemeyiz elbette. Bu forumda paylaşıyorsan virüstotal koymalısın. Bende perx injector bulunan bir konu açmıştım tanınmış bir program olmasına rağmen virüs diye konum kapatıldı. Ki tarattığımda virüs olarak algılıyor m2 bob patcher exesini.
- Konular
- 125
- Online süresi
- 13h 41m
- Reaksiyon Skoru
- 31
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 142
- MmoLira
- 93
- DevLira
- 0
Aynen bendede algılıyor sorun yok.
Normal m2 bobda link.tl olduğunu zannetmiyorum. Linkleri değiştirmediğini bilemeyiz elbette. Bu forumda paylaşıyorsan virüstotal koymalısın. Bende perx injector bulunan bir konu açmıştım tanınmış bir program olmasına rağmen virüs diye konum kapatıldı. Ki tarattığımda virüs olarak algılıyor m2 bob patcher exesini.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)