onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

M2 bob free sürüm !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aLtq3535
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aLtq3535

Level 5
TM Üye
Konular
125
Online süresi
13h 41m
Reaksiyon Skoru
31
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 6 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
142
MmoLira
93
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

..M2 BOB SUAN İCİN SORUNSUZ HERKESTE CALIŞMAKTA METİN2MOD İSE AYNI DURUMDA DEĞİLDİR!

3tane.png

Merhaba arkadaslar M2Bob botunu size sunuyorum buradan indirerek ücretsiz olarak kullanabileceksiniz.ilk olarak hileyi rardan masaüstüne cıkartınız masaütüne gelen M2Bob klasörün içinde bulunan M2Bobuygulamasına tıklayınız daha sonra karsınıza gelen ekrandan
Ekran-Al%25C4%25B1nt%25C4%25B1s%25C4%25B18.png

M2bob kullanıcı adınız yoksa hemen BURDAN alınız daha sonra usarname ve şifrenizi
giriş yaptıktan sonra continue deyip oyuna giriş yapmanız yeterlidir. Karsınıza gelen ekranda
client kısmına kullanıcı vs..şeyleri doldurmasını bilirsiniz doldurduktan sonra botu calıstırınız
metin2 oyununa giriş yapacaktır….

11.png

M2 BOB FREE 2 GÜNDE BİR CRACK İSTEMEKTEDİR.
CRACK İCİN BOTU CALIŞTIRIP SİZİ YÖNLENDİRİCEKDİR.
M2 BOBU BURDAN İNDİREBİLİRSİNİZ.
CRACK DOSYASI 100MB CİVARINDA HIZLI İNMESİ İCİN BURDAN PREMİUM LİNK DEN HIZLI İNDİRİN.​

Moderatör tarafında düzenlendi:
​Virüstotal yok. Bildirildi.

Arkadaşım linkler m2,bobun orjinal linkleri neyin virüstotalından bahsediyorsun

Normal m2 bobda link.tl olduğunu zannetmiyorum. Linkleri değiştirmediğini bilemeyiz elbette. Bu forumda paylaşıyorsan virüstotal koymalısın. Bende perx injector bulunan bir konu açmıştım tanınmış bir program olmasına rağmen virüs diye konum kapatıldı. Ki tarattığımda virüs olarak algılıyor m2 bob patcher exesini.

Normal m2 bobda link.tl olduğunu zannetmiyorum. Linkleri değiştirmediğini bilemeyiz elbette. Bu forumda paylaşıyorsan virüstotal koymalısın. Bende perx injector bulunan bir konu açmıştım tanınmış bir program olmasına rağmen virüs diye konum kapatıldı. Ki tarattığımda virüs olarak algılıyor m2 bob patcher exesini.
Aynen bendede algılıyor sorun yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri