romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

AlanSoft.net Nasıl Bilirsiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ersents11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 698

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Şuanda Çalışmaktayız. Cumartesi Serverimiz Açılacaktır. 1 Haftadır Çalışıyoruz İlk Gün Bir Sorunları Vardı Ters Düştük Ancak Gayet İyi İlgileniorlar :) Öneririm
4-5 gün önce vps aldım.Aldığımda galiba hoşgeldin şakası olacak 'Dolandırıldınız bye' diyip gülücük attılar. Şakaymış,40 dk içinde sunucu teslimi 1 gün sonra site teslimi yapıldı.Tayfun beye selamlar buradan
Sonuna kadar tavsiye ediyorum. Bazı firmalargibi satış öncesi son derece destek satış sonrası umursamazlık yapmıyorlar. Aynı kalitede destek. Veriyor lar ve 7/24 ilk defa bı firmada gördüm gece 4 de. Canlı destek aktif ve Skype den de destek veriyorlar
konuşma tarzları çok iyi her türlü desteği esirgemiyorlar almanı tavsiye ederim
Arkadaşlar değerli yorumlarınız için çok teşekkürler. Bende sunucu satın aldım ve gerçekten satın alım sürecinden teslimat sürecine teslimat sürecinden sunucu yönetim aşamalarına kadar çok yardımcı oldular. İlk defa bir firmada gece 5'te canlı destek gördüm. Düşünen herkese kesinlikle tavsiye ederim . Tayfun Bey'e yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri