Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Moderatör tarafında düzenlendi:
wallahi biz bunalr gibi hızlı kasamadık 40 bin dk ve 103 levelım tuhaf ya acaip bir durum ya bız oynamayı bılmıyoruz yada bu mıllet bır yolunu buluyor
Moderatör tarafında düzenlendi:
RONEN isimli oyuncuyu tanımam etmem ama adamı 100Lv. den 104Lv. e kadar sürekli kasılırken sürgünde gördüm. Ben 3 4 saat kasıp ara verirken sanıyorum o sürekli kasıyordu.üzüntü;19501458' Alıntı:wallahi biz bunalr gibi hızlı kasamadık 40 bin dk ve 103 levelım tuhaf ya acaip bir durum ya bız oynamayı bılmıyoruz yada bu mıllet bır yolunu buluyor
Şu açılmış konuyu görünce foruma girmeye karar verdim
Bazı arkadaşlar kendi yapamadıklarını başkalarının yaptığını görünce hazmedemiyor. Kendi beceriksizliklerini başkalarına çamur atarak üstünü kapatmaya çalışıyor
Ama işte oyun öyle oynanmıyor..!
Sana bir tavsiyem var uslu çocuk olursan sende şirinleri görebilirsin
Bazı arkadaşlar kendi yapamadıklarını başkalarının yaptığını görünce hazmedemiyor. Kendi beceriksizliklerini başkalarına çamur atarak üstünü kapatmaya çalışıyor
Ama işte oyun öyle oynanmıyor..! Sana bir tavsiyem var uslu çocuk olursan sende şirinleri görebilirsin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)