Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
evohes konusmalar ortada kardeş bak15 16 gundur beklıyorum. boş yapmıcaksınız Bukadarı yeterli
en azından ben kanıtlı ıspatlı seylerı atıyorum sen napıyorsun ? adıma acdıgın besyuztane sahte konu var la ? 10.0 kesdım dıe hazmedemeyıp bır dunya adıma 10.0 konu acdın hıc aslı olmayan konular benle 3 kere vs attın. bırını nınjamla attn pet cagırmadan daldın dıe 3.0da bırakdm vsyı onun dısında 10.4 kesdm 10.0 kesdım halen yıldıramadım senı halen ısrarcısın
tokatlamakdan sıkıldım asım Sansını zorlama
2 gun once 10 9 kesildin
6 0 da arenadan kactin daha sayayimmi yenilmek istiyorsan hodrimeydanSelamunaleykum öncelıkle atıcagım ssler 15 gun öncesıne aıttır. benden set dızmeyı ögrenen sahıs bakdımkı bana kafa tutar gıbı oldu. arenaya gel dedım ? tamam dedı. SOnrasındada r yapmaya basladı bende dedım 10 dakıkan var m2 deyım ??? 10 dakıka ıcınde gelmezsen 5.0 skorunu atarım dedım. sonra yıne kıvırmaya basladı yok ısde ben 10 dakıka sonramı dedım söylemı dedım böylemı dedım dıe tabı ben bunların kralı olarak yapmam gerekenı yapıp 3 el avans verdım ama yıne cesaret yok. yıne atmıcakdım sslerı bugunle tam 15 16 gun oluyor vay efendm setım yok söyle böyle ulan setın yoksa ben verıyım. yada artıslık yapdıgını görmeyım bılıyorsun tokatlarım. eyvallah kardeş.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Turkmmo Flood Engelleme
dip not; setım yok dıe aglamayı bırakıcaksın ulan artıslık yapmıcaksın ozaman kımseye !
Sen her ws ye tamam diyip sonrasında wsden vaz geçeni 5-0 yendim sayarak onu bunu yendim gözüyle Kendini avutuyorsun sw yapını çözmüş Baksana ilk yorumu yapmıslar benden önce zaten 10 dk içinde her gelmeyeni kestim sayarak kendini avutuyorsun. Hangi Suranın bir ninja ile 1 e 1 attıgını gördün sura ws leri atanlardan. Ben hiç bir sekilde Sura olarak ninja ile 1 e 1 ws ye Kİİ ARENAYA kesinlikle girmem. bu güne kadar sura ile ws de bile arenaya girmeyen biriyim seninle neden gireyim ? Suran varsa 3 4 avans vereyim çift setine atalım hiç fark etmez Baska bir karakter ile gelipte buralarda kendini avutmayı bi zahmet kes artık Konuyuda gerekli yerlere bildirip atmadıgım ws yi yendim saydıgını söleyerek kendini avuttugun için kilit attırana kadar urasacagım emin ol
Hadi sana kolay gelsin kendini yendm diye avutan cocuk 
boş yapma lan yalan makinesı suraya sura verdım ben sana o avansı sen zaten benım nınjamın karsısında 1 el alamazsın nınjaya karsı atıcak olsan sana 9 el avans verır 10 el keserım ulan neyın 10 dakıkası ???? 16 17 gun olmus 10 dakıkayamı benzıyor attırabılıyorsan kılıtı attırırsın bak gercekler yukarda bana gelıp setım yok dıe aglamıcaksın set dızerken taktık ısdedıgın adamı kac k hpn oluyor kac krıtıgın oluyor falan dıe sordugun adama kafa tutmucaksın ! yoksa böyle hem r lerını hem böyle yapdıgın ayakları basarlar buraya kardeş . bu ısler senın tayfan ve senın gıbı yalanla dolanla olmaz kralınız burda buna bı ayık olda sen
bu ısler tsden bozmalarını bana ver demeye benzemez ısıne bakıcaksın kardeş tam bır yalan makınesısın sen la herseyı ınkar edıyorsun azcık utanman olsun oyunun tarıhıne bak lan 10 dakıkamı olmus 17 gunmu olmus yazık ya yuru ısıne bak
sıradan user senı bana rakıp olabılıcenı dusunmen bıle hataydı gercı olamadın korkudanda ;D hadı kardeş ıyı forumlar konu guncel ;D
bu ısler tsden bozmalarını bana ver demeye benzemez ısıne bakıcaksın kardeş tam bır yalan makınesısın sen la herseyı ınkar edıyorsun azcık utanman olsun oyunun tarıhıne bak lan 10 dakıkamı olmus 17 gunmu olmus yazık ya yuru ısıne bak
sıradan user senı bana rakıp olabılıcenı dusunmen bıle hataydı gercı olamadın korkudanda ;D hadı kardeş ıyı forumlar konu guncel ;D
Sen her ws ye tamam diyip sonrasında wsden vaz geçeni 5-0 yendim sayarak onu bunu yendim gözüyle Kendini avutuyorsun sw yapını çözmüş Baksana ilk yorumu yapmıslar benden önce zaten 10 dk içinde her gelmeyeni kestim sayarak kendini avutuyorsun. Hangi Suranın bir ninja ile 1 e 1 attıgını gördün sura ws leri atanlardan. Ben hiç bir sekilde Sura olarak ninja ile 1 e 1 ws ye Kİİ ARENAYA kesinlikle girmem. bu güne kadar sura ile ws de bile arenaya girmeyen biriyim seninle neden gireyim ? Suran varsa 3 4 avans vereyim çift setine atalım hiç fark etmez Baska bir karakter ile gelipte buralarda kendini avutmayı bi zahmet kes artık Konuyuda gerekli yerlere bildirip atmadıgım ws yi yendim saydıgını söleyerek kendini avuttugun için kilit attırana kadar urasacagım emin olHadi sana kolay gelsin kendini yendm diye avutan cocuk
![]()
Bos kuru laflar bunlar sende yenilip yenilip duruyon herkese foruma yendim atiyon adamla 50 kristaline attin vermedin benle attin kactin 6 0 da dun 10 9 kestim yine kactin JoseClasico ben degilim diye 10 gundur aglayan senken joseclasico vs alinca bi anda sen oluyorsunboş yapma lan yalan makinesı suraya sura verdım ben sana o avansı sen zaten benım nınjamın karsısında 1 el alamazsın nınjaya karsı atıcak olsan sana 9 el avans verır 10 el keserım ulan neyın 10 dakıkası ???? 16 17 gun olmus 10 dakıkayamı benzıyor attırabılıyorsan kılıtı attırırsın bak gercekler yukarda bana gelıp setım yok dıe aglamıcaksın set dızerken taktık ısdedıgın adamı kac k hpn oluyor kac krıtıgın oluyor falan dıe sordugun adama kafa tutmucaksın ! yoksa böyle hem r lerını hem böyle yapdıgın ayakları basarlar buraya kardeş . bu ısler senın tayfan ve senın gıbı yalanla dolanla olmaz kralınız burda buna bı ayık olda senbu ısler tsden bozmalarını bana ver demeye benzemez ısıne bakıcaksın kardeş tam bır yalan makınesısın sen la herseyı ınkar edıyorsun azcık utanman olsun oyunun tarıhıne bak lan 10 dakıkamı olmus 17 gunmu olmus yazık ya yuru ısıne bak
server cözdü seni o kafayla cok gitmezsin benden söylemesi istedin carla jstedin vs yi atalim hodrimeydan zaten yenemiyorsun meteyede bos beleş konusup durma adami 6 senedir taniyorum senden cekindi felan yok galeye alinmadin icin vs atmiyor seninle bos kuru lafsin Leandra
LugonShera seni taniyoruz yillardir herkese yenildin sen halil efendi oyunda ne haltlar yedinide biliyoruz gel benle atalim getir ninjana 9 avans vericem 10 da biticek setine vs varmisin bos beles adam seni
tokatlamakdan sıkıldım asım Sansını zorlama