TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

UnuTGiDSiN [ 5 ] EwilDragon [ThatoryL ] [ 0 ]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ibooooooooooooooooos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 712
Konular
70
Online süresi
8m 9s
Reaksiyon Skoru
20
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 6 Ay
Başarım Puanı
98
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamunaleykum öncelıkle atıcagım ssler 15 gun öncesıne aıttır. benden set dızmeyı ögrenen sahıs bakdımkı bana kafa tutar gıbı oldu. arenaya gel dedım ? tamam dedı. SOnrasındada r yapmaya basladı bende dedım 10 dakıkan var m2 deyım ??? 10 dakıka ıcınde gelmezsen 5.0 skorunu atarım dedım. sonra yıne kıvırmaya basladı yok ısde ben 10 dakıka sonramı dedım söylemı dedım böylemı dedım dıe tabı ben bunların kralı olarak yapmam gerekenı yapıp 3 el avans verdım ama yıne cesaret yok. yıne atmıcakdım sslerı bugunle tam 15 16 gun oluyor vay efendm setım yok söyle böyle ulan setın yoksa ben verıyım. yada artıslık yapdıgını görmeyım bılıyorsun tokatlarım. eyvallah kardeş.
69Yynl.jpg
W0WGY4.jpg
372po9.jpg
R0EO3Y.jpg
p0vGPo.jpg
kbZXvJ.jpg

Turkmmo Flood Engelleme

dip not; setım yok dıe aglamayı bırakıcaksın ulan artıslık yapmıcaksın ozaman kımseye !

Her 10 dakika içinde seninle vs atmayanı 5-0 kestim diye foruma atarsan millet yandı :D

okuduysan pmleri Birde ben özetleyım sana gördugun gıbı.. önce benle arena atmaya tamam dıyor sonrada geldım gelecem ayagı yapdı bende dedım yeter 10 dakıkan var ? o kısımlarıda yuklucem buraya ve gördugun gıbı 10 dakıka degıl 15 16 gundur beklemısım hangı bı 10 dakıka ondan sonra attım sslerı acıklama kısmında gereklı sekılde yazdım fakat. dedıgım gıbı arkadasın kendısıde ısmı lazım degıl bı sahısla vs atarken 10 dakıka gelmedı dıe kendıne 10 karsısındakınede uc bes bısıler yazıp attı :) buda önemsızde ben 16 vs beklıyorum 15 16 gundur. oyunun tarıhıne bakarsan acıklıga kavusmus olur yazdıgın yorum :) tesekkur ederım
Her 10 dakika içinde seninle vs atmayanı 5-0 kestim diye foruma atarsan millet yandı :D

Hhahahah ulan her pm den konustugunu 5 0 olarak foruma atiyor bu adam :D hahahah ulan ne adamsn ya

evohes konusmalar ortada kardeş bak :) 15 16 gundur beklıyorum. boş yapmıcaksınız Bukadarı yeterli :) en azından ben kanıtlı ıspatlı seylerı atıyorum sen napıyorsun ? adıma acdıgın besyuztane sahte konu var la ? 10.0 kesdım dıe hazmedemeyıp bır dunya adıma 10.0 konu acdın hıc aslı olmayan konular benle 3 kere vs attın. bırını nınjamla attn pet cagırmadan daldın dıe 3.0da bırakdm vsyı onun dısında 10.4 kesdm 10.0 kesdım halen yıldıramadım senı halen ısrarcısın :D tokatlamakdan sıkıldım asım Sansını zorlama
Hhahahah ulan her pm den konustugunu 5 0 olarak foruma atiyor bu adam :D hahahah ulan ne adamsn ya

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri