TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

BEST Production SF Atak Server "fail" Hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan UniTLee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

UniTLee

Level 4
TM Üye
Konular
50
Reaksiyon Skoru
9
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 7 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
88
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar merhaba, hemen sorunumdan bahsedeceğim sizlere.

Bilgisayarıma VirtualBOX yardımıyla yapımcısının BEST Production olduğu 1.7 sürümlü Server Filesi sunucuma başarıyla kurdum fakat Atak Server GM programı üzerinden Mysql Testinin "OK" sonuç vermesine ve karakter,hesap,item sayısı gibi değerlerin yüklenmesine rağmen "İtem Editle" kısmında herhangi bir item yapmaya çalışırken sarı ünlemli bir "fail" hatası alıyorum.

Ayrıca daha öncesinde kullanmış olduğum Hüseyin Urdoğan'ın v1.2 Server Filesinde bu şekilde bir hatayla karşılaşmadım. Yani Atak server programı normalde sıkıntısız bir şekilde çalışıyor ve server kurarkende bir sıkıntı yaşamıyorum.

Hüseyin Urdoğan v1.2 Server Files konusunun linki : Hüseyin Urdoğan Server Files
BEST Production Server Files konusunun linki : BEST Production Server Files

Ek olarak Ekran Görüntüleri:

Atak Server Config :
69YYgl.png

Atak Server MySQL ve İstatistik Bölümü :
yE22Yn.png

Atak Server İtem Editle Hata :
GBbb6b.png

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler, saçma olan yorumlar dışında her yardım etmeye çalışan kişiye sarf ettiği emekten dolayı +rep vereceğim.

Bendede öyle verdi ama onun dışında kristal oda sorunlu 3kıvrığı aldıktan sonra içeri bırakmıyor hiçbirtürlü ejdere giriş yok bence kullanma o filesi questle alakalı değil birtürlü bulamadım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)