- Konular
- 114
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 93
- MmoLira
- 5
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
- Konular
- 45
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
eyvallah kardeşim2 tarafada tebrikler

- Konular
- 114
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 93
- MmoLira
- 5
- DevLira
- 0
Gggg
- Konular
- 45
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
yeter bukadar. Atmadıgımız vslere adımızı ekliyorsunuz UnuTGiDSiN isimli hesabımda böyle bir car yada hesap yokdur! arkadası 10.0 madara ettıgım ıcın acdıgı vslere sureklı adımı dahıl edıyor ve bundan rahatsız oluyorum ! Gereken yapıp baslıgı duzeltırsenız sevınırım ! ; @Admin @Shorty gördugunuz gıbı fotoraflarda bana unutgıtsın adamın nerde dıyor zaten kendısıde benle vs atmadıgını bılıyor ama vs attıkdan sonra vsyı atan sendın dıyerek konuya adımı eklıyor oyun ıcerısınde nıckımı karalıyor bu bır degıl ıkı degıl artık gereken yapılsın lutfen.![]()
![]()
![]()
Kardesim mana bulup durma sen sura bile yok hic bir vs bile atmadni herkes bliyor neldu hani 10 0 kestiniz niye yendm ? Neldu ben klavyemn bozuk oldugnu bastan demistm zaten ee smdi neldu yenildin diye zorunami gidiyor atmicaksn madem vs
Turkmmo Flood Engelleme
yeter bukadar. Atmadıgımız vslere adımızı ekliyorsunuz UnuTGiDSiN isimli hesabımda böyle bir car yada hesap yokdur! arkadası 10.0 madara ettıgım ıcın acdıgı vslere sureklı adımı dahıl edıyor ve bundan rahatsız oluyorum ! Gereken yapıp baslıgı duzeltırsenız sevınırım ! ; @Admin @Shorty gördugunuz gıbı fotoraflarda bana unutgıtsın adamın nerde dıyor zaten kendısıde benle vs atmadıgını bılıyor ama vs attıkdan sonra vsyı atan sendın dıyerek konuya adımı eklıyor oyun ıcerısınde nıckımı karalıyor bu bır degıl ıkı degıl artık gereken yapılsın lutfen.![]()
![]()
![]()
Kardes zaten sen hic vs atmadinki
hadi varmisin iddasna arastiralim JoseClasico kimdir senin ip de hic gozukmusmu varmisin carlarinin silinmesini goze aliyorsan bende aliyorm senin suran bile yok bu 1 2 cisi ferdi ise vur gecenin yolu oldu artik yenilip yenilip nick degisiyor
bunu herkes bliyor zaten yeter artik 10 0 10 4 diye durma sen sura bile oynamamjs birisin ne anlarsn vs den yalan soyledni sende bliyorsun o yuzden ben gelin yenin dedm ciktiniz vs ye gereken cevabida verdim yenildiniz- Katılım
- 24 Nis 2016
- Konular
- 39
- Reaksiyon Skoru
- 56
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 1 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
KARDEŞ BANA AÇTIĞIN KONUDA O HESAP BANA AİT DİYOSUN AMA BURDA BANA AİTDEĞİL DİYOSUN NASI Bİ DÜZENBAZLIK BUyeter bukadar. Atmadıgımız vslere adımızı ekliyorsunuz UnuTGiDSiN isimli hesabımda böyle bir car yada hesap yokdur! arkadası 10.0 madara ettıgım ıcın acdıgı vslere sureklı adımı dahıl edıyor ve bundan rahatsız oluyorum ! Gereken yapıp baslıgı duzeltırsenız sevınırım ! ; @Admin @Shorty gördugunuz gıbı fotoraflarda bana unutgıtsın adamın nerde dıyor zaten kendısıde benle vs atmadıgını bılıyor ama vs attıkdan sonra vsyı atan sendın dıyerek konuya adımı eklıyor oyun ıcerısınde nıckımı karalıyor bu bır degıl ıkı degıl artık gereken yapılsın lutfen.![]()
![]()
![]()

TEBRİKLER ASIM 9 EL ÇOK VERDİN BAK BEN DİYORUM SANA

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)